Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moment prawdy

ogladalyscie ten program?

Polecane posty

Gość moment prawdy

Zal mi bylo tej kobiety,a ten maz takiego cwaniaka zgrywal.

Gość ja idę
mi tez jej było zal!!!ale dała mu czadu! A jezeli chodzi o program to dobry jest ale pokazuje co ludzie są w stanie zrobic dla kasy!!! jedni idą dla kasy drudzy zeby uswiadomic drugiej osobie coś!

A mi tam nie było żal. Co prawda nie oglądałam początku samego ale później nie padło żadne pytanie na które ja osobiście bym nie odpowiedziała. Zresztą zawsze jak to oglądamy z chłopakiem to zastanawiamy się czym Ci ludzie się tak przejmują bo my o sobie wiemy wszystko i raczej żadnej niespodzianki by nie było

Gość leinka
Mozecie napisac ile wygrala i jakie byly pytania po pytaniu "czy uwazasz, ze masz cie nie kocha?"

Gość moment prawdy
do konca sie nie wie o drugiej osobie calej prawdy . ja bym tam nie poszla .... pewno bil ja przy dzieciach i dlatego nie pozwolil odp na pytanie.

Kurde no... mogłaby odejść. Jak słyszałam te wypowiedzi tego prostaka to nie wiem czy śmiać sie czy płakać skąd ona go wzieła heh. Odnośnie momentu prawdy jej... ja nie wiem czemu Ci ludzie tam tak przeżywają przecież jakbym ja dostała pytanie "Czy miałam fantazje seksualne podczas nabożeństwa" to bym ze śmiechu kipnęła xD no powaga... A nie wydało Ci się dziwne jak zrobili jakąś awarie w studio i ci jej towarzysze zaczęli gadać ze sobą? Zastanawiam się po co to było przecież to nie jest na żywo mogli to wyciąć czasami mam wrażenie że to pic na wodę. :] Ale można się pośmiać;D

No na pewno ale odpowiedź to raczej nie byłaby niespodzianka dla niego tylko wstyd przed ludźmi mu było. Najlepsze było że na pytanie \"czy wyobrażasz sobie życie bez męża\" ona odpowiedziała TAK a wykazało że to kłamstwo:D

Gość moment prawdy
Moze specjalnie tego nie wycieli,zeby ludzie posluchali co on gada o kobietach.

Na bank pic, my tak samo wczoraj stwierdziliśmy. Nawet pytanie typu czy jesteś pewna że mąż Cię kocha to co? Taka tragedia że odpowiedziała że nie? I mąż z tym tekstem \"przecież nawet ostatnio jej to mówiłem\" Kurde mój mi to mówi kilka razy dziennie

A u was jakie pytanie musiałoby paść żebyście się bały odpowiedź albo że odpowiedź partnera by was podłamała czy zszokowała bo nie podejrzewałybyście takiej??

Gość moment prawdy
Moj mi zadal pytanie po programie -Czy zalujesz czegos w zyciu ? hahahaha TAK

Gość moment prawdy
_Czy zalujesz ,czego bedziesz zalowala do konca zycia? tak mialo byc.

U nas co lepsze jak było pytanie o podpuszczanie dzieci na męża ja odpowiedziałam TAK chociaż córa ma 7 msc dopiero;) Wyszły jej zęby i codziennie jej mówię \"zły tata, idź ugryź tatę\" My to się bardziej śmiejemy z tego niż przeżywamy jak oni tam

Gość to zależy
Ja zadałm wczoraj sowjemu narzeczonemu pytanie, czy bedac ze mna myslala, jak to by mogło byc gdyby byl z inna. Odpowiedzial, ze tak, ze mylal o tym co by bylo gdyby dalej byl ze swoja była, ale tylko z ciekawosci, nie tak, ze niby on teskni za nia. Zrobilo mi sie bardzo przykro. Dzisiaj siedze i mysle o tym... :((

Gość moment prawdy
Moj tez mi powiedzial ,ze jak sam robi to w lazience to mysli o mojej kolezance.HAHA szok!!!!!

Gość moment prawdy
Oczywiscie wymowki,ze to tylko fantazje,ze ja napewno tez sobie cos tam mysle ...hahaha moze tak moze nie!!!

To że ten jej mąz mówi, że ją kocha nie oznacza przecież, że ona to czuje. Ona powiedziała, że jej nie kocha, widocznie tak czuje, bo wg niej kochać to doceniać a nie bić...

E tam nie ma o czym myśleć. Ja też miałam czasami takie myśli i jakby mój takie miał a byłby moim narzeczonym to by znaczyło że z tego myślenia wyszło że z tamtą byłoby mu gorzej skoro jest ze mną. Ty nigdy żadnych myśli nie miałaś co by było gdyby...

seszensue no dokładnie. Mój mi to powtarza ciągle, daje kwiaty bez okazji itp... a jej z takim zdziwieniem stwierdził że przecież ostatnio jej to mówił. Nie wiem skąd takie małżeństwa się biorą

Gość to zależy
Własnie nie mialam. Dla mnie temat byłych jest skonczonym tematem. Nie myslalam co by bylo gdybym byla dalej z ktoryms z nich.

no tak, bo mówić, a okazywać miłość to czasem dwie różne rzeczy... ten jej mąż to zwykły prostak, powiedział, ze wg niego jest wszystko dobrze w ich związku, to źe jest źle to tylko ona tak uważa... no zwyczajny prostak

Gość catarinka mało doswiadczona
jestes jak bedziesz miala 20 letni staz to wtedy zobaczysz i zobaczymy czy dalej ci atk bedzie mowil

Gość moment prawdy
Okropny maz byl tej kobiety ,widac bylo ,ze w malzenstwie jest zle ,ale on twierdzil inaczej.

nie wydaje mi się, żeby to był pic. nie wycięli tego, ponieważ to było istotne w całej sprawie. Porównajcie sobie jej odpowiedzi i jego zachowanie. Ja się wcale nie dziwię, że w ich małżeństwie się źle dzieje. I nie mam zamiaru twierdzić, że mężczyźni są wszystkiemu winni, bo pamiętam też kobiety, które dały nieźle popalić swoim mężom. A sam program.... Nie odważyła bym się tam pójść. I wcale nie dlatego, że chciała bym coś ukryć przed moim facetem, ale są sprawy, o których wiemy my i nie chciałabym, żeby sąsiedzi, czy znajomi dowiedzieli się o tajemnicach z mojego, czy naszego życia. Owszem, pytania typu czy masz fantazje erotyczne podczas mszy nie są niczym strasznym. Jednak weźcie pod uwagę, że na eliminacjach padały zapewne pytania różne od kontrowersyjnych, po naprawdę przykre. Gdyby na przykład w programie pojawiła się kobieta molestowana seksualnie przez swojego, dajmy na to, ojca i usłyszała takie pytanie w tym programie, przed taką rzeszą ludzi... Program jest nastawiony na milionową oglądalność i na milionowe zyski. I faktycznie taki jest. Można też w nim wygrać spore pieniądze. I jestem pewna, że wiele z tych osób poszło tam dla tych pieniędzy. Ale uważam, że jest też całe gro ludzi, którzy poszli tam dla własnego rozrachunku z życiem. I ja osobiście jestem pod wielkim wrażeniem ich odwagi.

Gość annaaaa
A kto wie kiedy powtorki leca?

Rodzice mojego P są jakieś 25 lat po ślubie i ciągle to sobie mówią, tato przynosi kwiaty mamie. Pamiętam jak kiedyś coś robiłyśmy w kuchni a on przyszedł stanął za mamą i powiedział \"kocham Cię Iruś\" i dał buziaka... widzisz istnieją i takie małżeństwa. Zabiera ją do opery, chodzi na zakupy i doradza, prawi komplementy, pamięta o rocznicy.. mam nadzieje że nie daleko padło jabłko od jabłoni:P

Gość moment prawdy
Jakby ktoś kiedyś przeoczył któryś odcinek, to informuję, że powtórki programu emitowane są w nocy z środy na czwartek o 0:15