Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek_27

mam dość bycia prawiczkiem, jutro zamierzam pójść do agencji

Polecane posty

Gość prawiczek_27

ile można? wydam 200 zł i wreszcie będę facetem!

Gość agnieszkaaaa
czemu po prostu nie znajdziesz sobie dziewczyny

Gość tomaszekk
twoja decyzja . Zastanow sie tylko czy nie bedziesz zalował ..

Gość prawiczek_27
nie będę, już mam dosyć, w końcu chce wiedzieć co to sex

Gość nie ma to jak męska decyzja

Gość skoro wtedy będziesz
mężczyzną to kim teraz jesteś ?! kobietą ?! czy durnym dzieciakiem ? bo tylko to mi przychodzi na myśl

Gość na dzieci zastare
Oby Ci tylko z nerwów nie oklapł bo kasy nie zwrócą:P

seks z dziwką to kiepski pomysł, 3/4 prawiczków jest tak zestresowanych że i tak im nie wychodzi.....a kasę i tak trzeba zapłacić i jeszcze ten wstyd.... żenua gdybyś miał jaja to poznałbyś jakąś laskę i próbowałbyś seksu ze stałą partnerką skoro nie potrafisz poznać dziewczyny to nawet wizyta w agencji nei sprawi że będziesz "facetem z jajami"

Gość Sratatatatatatatatata
pewnie jestes niezly paszczak ktory dla kazdej jest nieidealny i beznadziejny...nie ma to jak meski paszczur ktory szuka sexu w agencji :P

Gość prawiczek_27
w czym jestem słaby? w tym że jestem nieśmiały, bałem się poznać dziewczyne i nie uprawiałem sexu? może i jestem, wiem, że za pieniądze to nie to samo ale zawsze to w końcu sex

Gość tomaszekk
jezeli chcesz to sprobuj ... Twoja sprawa.

Gość prawiczek_27
konia walę od 12 lat, czas na odmianę

seks haha ty się spuścisz na sam widok dziwki a ona skasuje dwie stówy.... ale seks... koleś seksu to się nauczysz jak będziesz miał dziewczynę i przynajmniej przez miesiąc będziesz z nią trenował, wtedy jak się nauczysz panować nad sobą i poznasz jak pieścic partnerkę będziesz wiedział co to jest seks myślisz że jedna wizyta w agencji, całe 10 minut Cię czegoś nauczy ? będziesz tak samo niedoświadczony po tej wizycie jak i przed nią, gdy znajdziesz się w łóżku z kobietą i tak nic nie będziesz umiał

Gość prawiczek_27
nie szkodzi ale już nie będe prawiczkiem

Gość pfujpfujpfuj
Pfuj, jak już tam pójdziesz to sobie wyobraź że tego samego dnia przed Tobą było w niej z 10 innych, zrobiła loda kolejnym 6. A jaka będzie zainteresowana Tobą... No i cóż - rozepchana.

w główce Ci się pomieszało, myślisz że zapłacisz dziwce już sam fakt sprawi że staniesz się supermacho ? ubzdurałeś sobie że wizyta sprawi że przstaniesz być nieśmiały i zachowywać się jak łoś, ale to mrzonki

nie wiedziałam że kolesie to tacy debile.....pół życia się bawią wackiem to nic dziwnego że potem im się wydaje że tak istotne jest to czy mają już ten pierwszy raz za sobą.... myślisz że kobiety po nocach nie śpią bo nie przeżyły jeszcze pierwszego razu ? my nie mamy takich durnych dylematów i nie określamy swojej wartości na podstawie tego czy już z kilmś uprawialiśmy seks czy nie.... no żal bierze jak sie czyta wypociny frustrata, całe życie się kręci wokół jego wacka i tego że jeszcze nie zamoczył

Gość prawiczek_27
wiem, że kobiety różnią się od mężczyzn to normalne nie będę maczo, ale przynajmniej zobaczę jak wygląda naga kobieta, jej narządy, będe mógł jej podotykać i odbyć stosunek, ilu miała przede mną mnie nie interesuje, po prostu przestanę być prawiczkiem i tyle

Gość pfujpfujpfuj
Durny. Jak kobieta wygląda to sobie pooglądaj na necie :P I tłumacz sobie tak - że nieśmiały jesteś, w ten sposób nigdy sobie nie znajdziesz stałej partnerki. Do końca życia Renia Grabowska albo prostytutka, bosko.

Gość Lepiej się pozbyć balastu
Ale te kobiety(przynajmniej tu i na innych forach) są głupie i obłudne.... Same już bardzo dawno nie są dziewicami(i to rzadko która straciła po 20ce) a tutaj mają najwięcej do powiedzenia. Odświeżam ten topik! Jestem nie wiele młodszy od autora topiku i też myślę nad podobnym rozwiązaniem. A wy kobiety, jak jesteście takie mądre, żeby nie robić tego z sex-agentką za kasę, to proszę bardzo - jestem chętny aby stracić swoje dziewictwo z którąś z was, za darmo. No więc? Zgłoście się siostry miłosierdzia! :-)

Hah, wiedziałem! Dobra.... myślę, że do tej pory autor był już w agencji. I jeśli do tej pory nikogo nie znalazł, to myślę że nie żałuje tego a tym bardziej nie będzie tego żałował, gdy będzie miał 40 lat. W końcu nie można zbyt długo czekać na "tę jedyną" i trzeba w końcu coś z tym zrobić, gdyż młodość w końcu się kończy a szkoda marnować najlepszych lat życia na bycie prawiczkiem i czekanie nie wiadomo na co, skoro nadal jest się samemu i nic się nie zanosi na to, aby miało się to zmienić. Zresztą 27 lat - to już autor stracił większą część najlepszych lat życia i została końcówka. W wieku 3x lat to już nie to samo.

Gość Alina Nowak - k00rwina z UK
Najlepiej to złap tam HIV albo innego syfa!

"Najlepiej to złap tam HIV albo innego syfa!" Taa jasne - bo ta "normalna" kobieta(zwłaszcza nie będąca dziewicą) na pewno nie będzie go miała! :-D

Syfem, to można se zarazić nawet od dziewczyny, która przeżyła pierwszy raz. Wystarczy, że jej pierwsza wielka miłość już była nosicielem i o tym nawet może nie wiedzieć.