Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna177

początkujace ciężarówki z rzeszowa i okolic

Polecane posty

Gość justyna177

czesc dziewczyny, pomyslalam ze fajnie by bylo tak bardziej lokalnie pogadac.jestem z rzeszowa i aktualnie zaczelam czwarty miesiac:) jak jestescie poczatkujacymi albo bardziej zaawansowanymi przyszlymi mamami to czekam na was:)

Ja mieszkalam w rzeszowie ale sie przeprowadzilam na obrzeza. Jestem w 32 tyg :)

Gość justyna177
witaj:) ja tez jestem teoretycznie z rzeszowa ale mieszkam 25km od centrum aktualnie:) i jak sie czujesz?juz niedlugo Ci zostalo.przede mna jeszcze dluuuuga droga:(

Witam ! Tez jestem z Rzeszowa. Gratuluję ciąży i życzę wszystkiego dobrego. Ja oczekiwanie mam już za sobą, moja malutka ma 4 miesiące

Gość justyna177
a to gratulacje!:) i jak wspominasz ciaze?

okres ciąży był dla mnie był dla mnie trudny- huśtawki nastroju, w ostatnich miesiącach notoryczna bezssennośc, bóle pleców, kręgosłupa, chwilami miałam wszystkiego dość ale dzidzius wynagradza wszystko poród był nawet szybki a moje samopoczucie po nim wprost rewelacyjne, czego wam wszystkim życzę

Gość justyna177
wybaczcie za te przestoje ale musiaam odejsc od kompa:( no to rzeczywiscie niezle ci ta ciaza dala w kosc. a jakiego mialas lekarza i gdzie rodzials jesli moge spytac?ja jeszcze mam dluga droge do porodu ale zbieram opinie. a teraz zmykam, milego popoludnia wam zycze:) mam nadzieje ze znajdzie sie wiecej mamus z naszych okolic:)

Gość upupppppppppp