Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młodszy Kadet.

Peeling Kawowy! - rewelacja!

Polecane posty

Witam serdecznie drogie Panie : ) pisze poniewaz, dzis w swoim zyciu przezylam SZOK! :D w ostatnim czasie poczytalam troche w internecie wlasnie o tym maly zabiegu domowym, ktory pozostawia nasza skore w swietnej kondycji! na poczatku troche nie wierzylam, ze zwykla kawa moze zdzialac takie cuda. A jednak! Dzis postanowilam sprobowac i NIE ZALUJE! zebralam sie w sobie i postanowilam ruszyc do lazienki, aby troche \"odnowic\" skore : ) Najpierw depilacja, a potem przyjemnosci ; d zabralam ze soba pol szklaneczki kawy i zalalam swoim ulubionym balsamem : )) rozprowadzialam na calym ciele i dobrze masowalam przez ok. 10-15 min. Efekt? REWELACJA! nigdy mja skora nie byla tak gladka i przyjemna w dotyku, pupcia jak u niemowlaczka. No normalnie, az chce sie dotykac ; d Polecam wszystkim Pania i Pana takze, bo slyszalam, ze oni takze z tego korzystaja ; d Peeling ma na celu poniesienie kondycji skory, zwalczenie rozstepow [zobaczymy] i pozbycie sie cellulitisu [ pokocham to jesli tak sie stanie] A teraz czekam na lubego ;d zobaczymy czy zobaczy efekt ;p pozdrawiam ; )

Gość popieram też używam
peelingu z kawy i jest świetny, pozbyłam się cellulitu i skórę mam gładką jak u niemowlaka!

Gość laleczkaa0022
raz zrobilam ten peeling ale troche inaczej - dwie lyzki kawy, do tego lyzka oliwy i lyzka mleka i efekt tez byl taki jak u autorki, skora gladziutka i mila w dotyku, wiec mysle ze ta kawa jest najwazniejsza i teraz nie bede juz robic tych mikstur tylko sama kawa zmieszana z balsamem bede sie pilingowac hehe ;) ile razy w tygodniu robic zeby zniknal cellulit? aha i wtedy efekt utrzymal sie na okolo tydzien (efekt gladkiej skory) a jesli zabieg bedzie powtarzany regularnie to czy ten efekt bedzie na dluzej?

Gość laleczkaa0022
halo jest tu ktos jeszcze?

Gość Aaabecanka
a jakiej kawy używacie? Chodzi mi o to czy kupujecie nazwyklejszą mieloną kawę i jej używacie czy musi być taka świeżo zmielona? Czy nie ma to znaczenia?

Gość wezwijcie lekarza
chciałam tylko dodac, że kawę trzeba najpierw zalać wrzątkiem, zaparzyc, ale wody tylko tyle aby powstała ciapka. Nadaje się najzwyklejsza, najtańsza kawa.

Gość bb..
a czy ta kawa ma byc prosto z torebki i do balsamu czy najpierw trzeba ja zalac woda i potem te fusy z kawy do balsamu?

jestem, jestem ; d Ja kawy nie zaparzam, poniewaz peeling wtedy jest grubszy i lepiej sciera nasorek :) gdyby zalac wrzatkiem to staje sie lagodniejszy dla skory, a ja wole cos \'mocniejszego\' ; d peeling bede powtarzac dzisiaj znow :) do tego uzywam najzwyklejszej kawy mielonej : ) Mam nadzieje, ze moj cellulit zniknie raz na zawsze ;d

Gość ja tez uzywam kawy
ale stosuje fusy od kawy od razu na skore podczas przysznica, nie dodaje zadnych balsamow czy oliwek

Gość Aaabecanka
Wczoraj spróbowałam :) zaparzyłam kawę, dodałam mydła w płynie i jazda :) skóra rzeczywiście jest super gładka ( chodzi mi o wrażenie w dotyku, bo oczywiście nie spodziewiam się, że mi po jednym pilingu cellulit zniknie), koszt-może z 5 zł, czas- z 10 minut, także polecam. Mała rada- zdecydowanie lepiej jest uskuteczniać ten piling w kabinie prysznicowej niż w wannie-strasznie to pryska na boki.

Noo tak.. to jest fakt ;p kawowa rozkosz ma jeden minus... strasznie brudzi ; p i po kilku minutach radosci mamy kilka minut sprzatania ; d aleee co tam ; p

ja tutaj czytam i ioczywscie probuje ale nie bardzo wiem jak :) ja zorzumiałąm ze wsypuje okolo 3 łyzki kawy mielonej do kuybka i zallewam goracoa woda zeby powtała jakby papka tak ?:) i potem balsamu do tej papki ale nie wime iler ? :) niech mi ktos powie :)

Gość Aaabecanka
Tak żeby to miało mniej-więcej konsystencję pilingu do ciała kupowanego w sklepie, ja przynajmniej tak zrobiłam i jestem zadowolona