Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodki kubek

PIERWSZA MILOSC

Polecane posty

Gość słodki kubek

KOCHANI! OD DWOCH LAT JESTEM MEZATKA, A OD ROKU MATKA. NIESTETY W ZWIAZKU NIE UKLADA NAM SIE NAJLEPIEJ. MY JUZ NAWET NIE POTRAFIMY ZE SOBA ROZMAWIAC, A JESLI JUZ TO CIAGLE SIE KLOCIMY. OSTATNIO W MOIM ZYCIU POJAWIL SIE MOJ PIERWSZY CHLOPAK, Z KTORYM PRZEZ 5LAT NIE UTRZYMYWALAM ZNAJOMOSCI. TERAZ ZAPEWNIA MNIE ZE MNIE BARDZO KOCHA, ZE JEST W STANIE ZAAKCEPTOWAC MOJE DZIECKO, UTRZYMAC NASZA RODZINE. NAJGORSZE JEST TO ZE JA NIE WIEM CO TERAZ ROBIC. POMOZCIE..

tyak to jest jak się wychodzi za mąż w wieku 20 paru lat;/;/;/;/

Gość zauwazylam ze.....
tak nagle cie kocha? bo chyba przez tyle lat sie nie odezwal ze pala wielka nieskonczonoa miloscia! po prostu facet widzi okazje do romansowania a ty juz prawie nogi rozkladasz! masz meza, rodzine, kobieto opanuj sie

Gość słodki kubek
NIESTETY MUSZE CI PRZYZNAC RACJE. MIALAM 21LAT. WSZYSTKO BYLOBY DOBRZE GDYBY MOJ MAZ MIAL DO MNIE SZACUNEK, ALE NIESTETY..

ehh i co mam Ci poradzic co? zwiazałas sie przyżekałaś że bedziesz kochac podjęłaś ważna decyzje nawet kurwa bardzo odpowiedzialną do której nie dorosłaś.... ehhh zcemu ludzie lubia sobie marnować życie;/;/;/

Gość słodki kubek
NIE TAK DO KONCA. ON JEST ODE MNIE 4LATA MLODSZY. WTEDY JESZCZE CHODZILISMY DO SZKOLY I KOLEDZY GO NAMOWILI ZEBY ZE MNA ZERWAL (BO JEDEN Z NICH CHCIAL ZE MNA BYC), POTEM JA SKONCZYLAM SZKOLE I NASZE DROGI ROZBIEGLY SIE W INNYCH KIERUNKACH. NIE MIELISMY NAWET NUMEROW TELEFONOW ZEBY SIE KONTAKTOWAC, A TERAZ "SPOTKALISMY SE PRZEZ NK"

Gość słodki kubek
WIEM JUZ NA SAMYM WSTEPIE ZMARNOWALAM SOBIE ZYCIE, ALE CZY TO ZNACZY ZE JUZ JESTEM SKRESLONA? NIE MAM PRAWA BYC SZCZESLIWA?

Gość jakajaka
a czemu krzyczysz autorko?

Gość słodki kubek
JA JUZ SOBIE NIE RADZE Z TYM WSZYSTKIM...

Gość słodki kubek
CZY JEST KTOS KTO DA MI MADRA RADE ZAMIAST MOWIC JAKA JESTEM GLUPIA I NIEDOJRZALA?

Gość jakajaka
ale nadal nie rozumiem czemu krzyczysz?

Gość ffes
"CZY JEST KTOS KTO DA MI MADRA RADE " tak, wyłącz Caps Locka :/

slodki kubku..... nie chce zmienic literki k na g.....to zart..... chmmmmmm , rady oczekujesz...... wiec sluchaj.... z tego co piszesz wnioskuje ,ze jestes mloda kobieta ...i piekna....dodalam aby bylo romantyczniej...... w domu nie uklada sie...zjawia sie pierwsza milosc.... uwaga....deszcz rynna...... piszesz ,ze masz 21 lat....on 4 lata mlodszy.....czyli 21 minus 4 rowna sie 17 ...... proponuje przeczekac, szklanke wody na ...znaczy sie zamiast..... zajmij sie dzieciatkiem.....!!!!!!

Gość pięćdziesąt plus
słodki kubku - nie wiem co ci ,ożna w takiej sytuacji doradzić skoro nie napisałaś nic na temat TWOICH uczuć do tego chłopca sprzed lat