Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo już nie daję rady

mój problem

Polecane posty

Gość bo już nie daję rady

Słuchajcie, już od dłuższego czasu mam problem... czuję się ciągle zmęczona, ciągle chce mi się spać, wszystko wydaje mi się bez sensu, odpycham od siebie ludzi, na których mi zalezy mimo tego, że tak naprawdę wcale tego nie chcę, strasznie często jest mi smutno i to bez powodu, bez powodu też chce mi się płakać i ogólnie wydaje mi się, że jestem beznadziejna... Czy ktoś tak miał? może ktoś wie jak moge sobie pomóc? bo już mam dość...

Gość Katty223
tez czasem mam gorsze dni ale nie bez przerwy...moze masz depresje. Udaj sie do lekarza on bedzie wiedzial najlepiej co ci jest...napewno nie jestes beznadziejna :) polowa swiata tak o sobie mysli a tak nie jest! zycie jest za krutkie aby sie dolowac, glowa do gory!

Gość Qarro
A moze masz jakiś niedobór w organizmie. O tej porze roku można odczuwać osłabienie i ogólny spadek formy. Ja ostatnio miałam podobnie, oprócz tych depresyjnych objawów, bo akurat wyjatkowo dobrze mi się układa, chociaż... w sumie też ostatnio łatwo mnie wkurzyć;-) Znajomy doradził mi zażywanie magnezu, bo pracy i stresu sporo, a przy tym piję sporo kawy, a ona wypłukuje magnez. I objawy mogą być podobne jak u Ciebie, tak słyszałam. Albo może żelaza masz za mało. Na początek przebadaj sobie krew i... głowa do góry!!! :-)

przestać jeść słodkiego i zacząć jeść warzywa i owoce morze to być objaw braku witamin i minerałów kup sobie omega 3 i 6

Gość przemęczona do granic
ma podobnie. tu się o to pytałam : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4034136 wciąż nie moge znaleść przyczyny, wszystkie wyniki wychodzą mi w normie. Chyba taka pora roku, na to wychodzi.