Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotruś126

pokochajcie mnie dziewczyny

Polecane posty

Gość biorę w ciemno
nie wiem. Ale wiem, że w oczach wyczytasz przed kim otworzyc się możesz strach przed bólem wygrywa - a smierć na raty nie boli? Jednym słowem co wolisz: szybkie cięcie czy powolny zgon? ktoś kto powiedził ci ze jsteś nikim i nic nie osiągniesz - i naprawdę chcesz pozwolić aby ta osoba miała AŻ TAK WIELKI wpływ na twoje życie? Słowa są jak kamienie, to fakt. Ale nie pozwól, aby ktoś ciskający takimi kamieniami mógł zmienić twoje potencjalne szczęscie w gorycz. Ta osoba tylko uzurpuje sobie prawo do wydawania werdyktów w tej sprawie

Gość piotruś126
to codzienne życie bez sensu

Gość kingaaaaaaaaa
tak to bywa ze ktoś dla ciebie jest całym światem a ty jesteś dla tego kogoś nikim.. są ludzie którzy ciągle źle lokują swoje uczucia, w osobach które z góry wiadomo ze nie sa im przeznaczone... ale jak dwa razy dostałeś kopa to uszy do góry! masz 27 lat i dopiero 2 razy:P czyli nie jest jeszcze tak źle:D

Gość biorę w ciemno
a tak z ciekawości: czy każdy Piotrus ma w sobie takie pragnienie bycia pokochanym przez DOWOLNE DZIEWCZYNY? jednym słowem - wszystko jedno kto, ale ja chcę czuc się pokochany? :O

Gość piotruś126
za głupi jestem może to już moje właściwe życie

Gość kingaaaaaaaaa
nie poddawaj się! mze jest ktoś koło ciebie kto cie kocha, a ty po prostu musisz sie dbrze rozejrzeć!

Gość piotruś126
pokochajcie mnie dziewczyny to tylko tak czasami trudno zaufać i .........

Gość kinga.......
chcesz dobrze, ale bez przesady!!!! w końcu uwierzy i co??? bedziesz winnna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ps. jestem dzis suka:D

Gość kingaaaaaaaaa
a c wogóle się stało? czego tamte cię zostawiły? tłumaczyly to jakoś?

Gość kinga.......
odpowiem... nieodpowiedzialny lawirant i...dupek.. innej opcji nie widze:) a Ty tu Kinga czego??? masz swoje szczęćie?? innym nie pomozesz, więc nie użalaj się:D

Gość piotruś126
wiem ze nie można powiedzieć od razu ze sie jest w kimś zakochanm zeby nie wyjsć na desperata tak to mówicie ale zacząć coś i widziec w tym nadzieje a nie strach

Gość kingaaaaaaaaa
hahahhaa nie uzalam się ale ciekawa jestem:P moze to nie jego wina była.. chociaż jak obie miały podobne powody.. moze on nie widzi swojego błędu... niech opowie co i jak, wtedy bedziemy wydawać sądy:D

Gość piotruś126
może to ja

Gość biorę w ciemno
pokochajcie mnie dziewczyny to tylko tak Nie wierzę...Może dlatego, że miałam do czynienia z takim Piotrusiem. Pech chciał, że go kochałam. Był zbyt zajęty szukaniem miłosci, aby to zauważyć :O

Gość kingaaaaaaaaa
opowiedz nam co się stało dlaczego cię zostawiły

Gość kingaaaaaaaaa
biorę w ciemno.. i tacy się zdarzają.. ale ja najbardziej nie lubie zapatrzonych w siebie i totalnych sierot co trzeba im mówic co mają robić... takie flaki z olejem. facet powinien mieć swój charakterek! :P

Gość piotruś126
jak w skrócie wszystko dobrze fajni z mojej strony tak to wyglądało i nagle jestem niemodny zle ubrany sluchan zlej muzyki nie lubie sie potazywac w znanych miejscach wogule NIEEEEEEEEEEEEEEEEE i o jest ten inny ideał a ty jesteś nikim co bys nie zrobił i z tontten strach

Gość kingaaaaaaaaa
a mozesz się opisać? i opisać swój styl ubierania się?

Gość piotruś126
może miałem jej powiedziec ze jest szmatą i ma przymnie zostac bo tak chce bo jestem facetem

Gość kingaaaaaaaaa
nie to by było bez senu, nic na siłę.. ale zobaczymy czy miały rację.. opisz się

Gość biorę w ciemno
i nagle jestem niemodny zle ubrany sluchan zlej muzyki nie lubie sie potazywac w znanych miejscach wogule NIEEEEEEEEEEEEEEEEE a ... skoro ty identyfikujesz się z czyimiś zarzutami, to ... nie ma dla ciebie ratunku :O To nie TY nagle jesteś taki czy inny tylko panna nagle znalazła inny obiekt westchnień i wyplątuje się ze znajomości tak, aby zneutralizowac swoje poczucie winy :P Nie rozumiem dlaczego ty masz się przejmować tym, że panna sama nie wie czego chce, w końcu to już cudza panna

Gość śledzę
ile masz lat???

Gość musisz zaczekać
Bajka o Wyspie Dawno, dawno temu, na oceanie istniała wyspa, którą zamieszkiwały emocje, uczucia oraz ludzkie cechy - takie jak: dobry humor, smutek, mądrość, duma; a wszystkich razem łączyła miłość. Pewnego dnia mieszkańcy wyspy dowiedzieli się, że niedługo wyspa zatonie. Przygotowali swoje statki do wypłynięcia w morze, aby na zawsze opuścić wyspę. Tylko miłość postanowiła poczekać do ostatniej chwili. Gdy pozostał jedynie maleńki skrawek lądu - miłość poprosiła o pomoc. Pierwsze podpłynęło bogactwo na swoim luksusowym jachcie. Miłość zapytała: - Bogactwo, czy możesz mnie uratować? - Niestety nie. Pokład mam pełen złota, srebra i innych kosztowności. Nie ma tam już miejsca dla ciebie. - Odpowiedziało Bogactwo. Druga podpłynęła Duma swoim ogromnym czteromasztowcem. - Dumo, zabierz mnie ze sobą! - poprosiła Miłość. - Niestety nie mogę cię wziąć! Na moim statku wszystko jest uporządkowane, a ty mogłabyś mi to popsuć… - odpowiedziała Duma i z dumą podniosła piękne żagle. Na zbutwiałej łódce podpłynął Smutek. - Smutku, zabierz mnie z sobą! - poprosiła Miłość, - Och, Miłość ja jestem tak strasznie smutny, że chcę pozostać sam. - Odrzekł Smutek i smutnie powiosłował w dal. Dobry humor przepłynął obok Miłości nie zauważając jej, bo był tak rozbawiony, że nie usłyszał nawet wołania o pomoc. Wydawało się, że Miłość zginie na zawsze w głębiach oceanu… Nagle Miłość usłyszała: - Chodź! Zabiorę cię ze sobą! - powiedział nieznajomy starzec. Miłość była tak szczęśliwa i wdzięczna za uratowanie życia, że zapomniała zapytać kim jest jej wybawca. Dlatego też bardzo chciała się dowiedzieć kim jest tajemniczy starzec. Zwróciła się o poradę do Wiedzy. - Powiedz mi proszę, kto mnie uratował? - To był Czas. - Odpowiedziała Wiedza. - Czas? - zdziwiła się Miłość. - Dlaczego Czas mi pomógł? - Tylko Czas rozumie, jak ważnym uczuciem w życiu każdego człowieka jest Miłość. - Odrzekła Wiedza.

Gość piotruś126
o mój styl napweno nie gonie za modą i nie przeglądam co tydzień sklepów z ciuchami ani nie jestem dresem nie utorzsamiam sie żadną subkulturą lubie dobrze wyglądac ale nie jak papuga a i uzywam dobrych perfum

Gość biorę w ciemno
zacznij jeszcze uzywac słownika ortograficznego i naprawdę wszystko się ułoży :) 😘 🖐️

Gość piotruś126
ładna bajka szkoda ze tylko

Gość piotruś126
staram sie szybko odpisywać wysoki sądzie i przepraszam

Gość kingaaaaaaaaa
nie gonię za modą... mam kolege który uwielbia spodnie ze zwęzanymi nogawkami a na górze pumpy i wpuszcza koszulki do środka... to jest nie modny styl... jeżeli twój jest taki sam to niestety.. samotnośc do końca życia!!!! perfumy to ważny element, ale.. same nic nie zdziałają.. twój opis jakoś mi nie nakreslił twojego stylu.. jedynie skojarzył mi się ze stylem mojego kolegi którego zadna dziewczyna nie chce.. więc jak mozesz to rozwiń sie bardziej..