Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotruś126

pokochajcie mnie dziewczyny

Polecane posty

Gość biorę w ciemno
staram sie szybko odpisywać wysoki sądzie i przepraszam znamienne - mojego biorę w ciemno nie skomentowałeś, a drobny przytyk do ortografii juz tak :O Moze zacznił wyłapywać te pozytywne informacje z otoczenia ?

Gość piotruś126
dziękuję dziewczyny za wspólną rozmowę może lepiej już nie będę ciągną tej rozmowy aby sie nie dowiedzieć czegoś o sobie o czym często myślę aby nie spotkać tu Marzeny

Gość piotruś126
jak najbardziej narmalny ale nie flejtuch

Gość kingaaaaaaaaa
no widzisz.. boisz się dowiedziec prawdy sobie, jak spostrzegają cię inni, jeżeli ta dziewczyna cię zostawiła i nie chce mieć z tobą nic wspólnego na na pewno nie bedzie czytała postów od kogoś kto po niej spływa.. takie posty nawet nie zwrócą jej uwagi.. jak nie chcesz to nie pisz.. to jest tylko twoja sprawa:P

Gość piotruś126
strach

Gość piotruś126
wiem że to tchórzliwe

Gość M...................
witam mam pytanie czy jest tu facet równie samotny jak ja który marzy o tym by odnaleźć tą osobę z którą uda się stworzyć koleżeństwo przyjaźń związek-wspólne spacery przebywanie razem poznawanie się nadawanie na tej samej fali zrozumienie się bez słów- ???? tyle osób pisze ze poszukuje tej 2 właściwej osoby Pisze i co z tego wynika czy udało się któreś z nich spotkać z tą osobą z 2 strony monitora...a nawet spotkać ta właściwa osobę czy tez skończyło się na pisaniu..jeśli jest tu facet równie samotny jak ja któremu zależy na prawdziwym realnym poznaniu się to niech się odezwie czekam....;o)

Gość piotruś126
nie chcę sie dowiedzieć tego co mi powiedziała kolejny raz

Gość piotruś126
miłość ?

Gość kingaaaaaaaaa
czasami lepiej jest się uzewnętrznić przed obcą osobą, z którą szanse spotkania w realu są znikome.. net jest własnie takim miejscem, gdzie bez przeszkód mozna opowiadać o swoim prawdziwym życiu, zawsze znająd się osoby które potrafią tylko krytykować, ale będą też i takie które wysłuchają i mogą w jakiś sposób pomóc.. jeżeli nie chcesz - nie pisz,a le ja uważam ze lepsza prawda niż najpiękniejsze kłamstwo

Gość kingaaaaaaaaa
a jeżeli pare róznych ludzi mówi ci to samo to znaczy ze tak jest. moze naprawde masz zły gust..

Gość piotruś126
a co ja mogę napisać ze nie moge zapomniec ze nie moge zaufacze sie czuje nikim je jak zaczynam rozmowe z dziewczyną to wem ze niemam u niej szansy

Gość piotruś126
robić kogoś z siebie kim sie niejest na siłe bo sie niejest akceptowany tylko ze ja nie odstaje od normy ani w tą ani w tamtą strone

Gość kingaaaaaaaaa
jak bedziesz miał takie podejście to na pewno!!!! musisz być pewny siebie! jeżeli jesteś przystojny to tylko musisz się wyluzować i nie myśleć że kolejna da ci kosza.. w trakcie rozmowy zawsze mozesz wywnioskować po zachowaniu dziewczyny czy jej się podobasz czy nie. jeżeli zauważysz ze lipa to nie brnąć dalej i olać ją. wtedy porażki nie poniesiesz bo na początku wyłapisz co jest grane!!

Gość piotruś126
to z jakim facetem nie umówiła byś sie wygląd , ubiór napisz

Gość ofermm a
"jeżeli jesteś przystojny to tylko musisz się wyluzować i nie myśleć że kolejna da ci kosza.." niezłe założenie :D oj piotruś, jak się nie podobasz dziewczynom to sobie odpuść i postaraj się zając czymś innym. najgorzej jest popaść w obsesję. widocznie kobiety nie są dla ciebie. żyjemy w czasach swobody seksualnej gdzie każdy może z każdym. żadne związki nie są do tego potrzebne a jak nawet są to trwają po parę miesięcy. dlatego atrakcyjni faceci mogą zaliczać kolejne panny a nieatrakcyjni muszą się obejść smakiem. ces't la vie jak to mówią.

Gość kingaaaaaaaaa
na pewno z facetem który nie jest pewny siebie, ma długie włosy, nosi pumpy, ma krok w kolanach, jest dresem albo nosi rurki i który jest ewidentnie niezadbany

Gość piotruś126
no to nie ja

Gość kingaaaaaaaaa
ja mam taki gust i każdy z wymienionych wyzej elementów jest odpychający dla mnie:P

Gość piotruś126
za dwa tygodnie lecę do polski i skocze ze spadochronem moze mi sie poprawi humor i znajdę jaką przychylną

Gość kingaaaaaaaaa
no widzisz.. już lepiej piszesz..:D

Gość piotruś126
kingaaaaaaaaaaaa a ty z kąt jesteś

Gość kingaaaaaaaaa
ja z lubelskiego

Gość piotruś126
kiedyś przebywalem w tamtych stronach nawet mile wspominam tylko dla mnie za równo

Gość kingaaaaaaaaa
hahaha no taka tam dziura, nic ciekawego tu nie ma..

Gość piotruś126
no moze nie dziura ale dużo lasów

Gość piotruś126
o wiele lepiej niż tu w angli przynajmniej jest lato

Gość kingaaaaaaaaa
jak dla mnie to dziura:P ok mykam 3maj sie i powodzonka w miłości i nie daj się!!!! jak nie ta to następna..

Gość piotruś126
oby podobna do ciebie

Gość kingaaaaaaaaa
dzięki:P nie spodziewałam sie takiej odp:P szukaj studentki psychologii to na pewno lepiej cie zrozumie a przynajmniej postara się:P tak jak ja! powodzonka