Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 magdalena2525

M贸j facet i jego rodzina

Polecane posty

Go艣膰 magdalena2525

Czesc dziewczyny 馃尰 Sama nie wiem od czego zacz膮膰...Wiec najlepiej od poczatku w du偶ym skrocie. Jestem ze swoim ch艂opakiem (ma na imi臋 Marek)od 4 lat, planujemy razem przysz艂osc. Wszystko miedzy nami stosunkowo dobrze sie uklada, zgrzyty bywaj膮 ale mysle ze to normalne. Mam jednak mieszne uczucia co do jego rodziny oraz stosunku mojego ch艂opaka w艂asnie do swojej rodziny. Najogolniej m贸wiac wyglada to tak 偶e dla Marka jego rodzina to praktycznie 艣wi臋to艣c. Ja sama osobiscie nie mam nic do jego rodzic贸w, to bardzo sympatyczni ludzie. Inaczej natomiast wygladaj膮 moje stosunku z jego siostra i jej m臋zem zreszta oboje z Markiem nie rozmawiamy z nimi. Siostra Marka i jej m膮偶 nie maj膮c pracy zrobili sobie dziecko, sa na utrzymaniu rodzic贸w- dodam ze maj膮 po 26 lat, wprowalidzi sie do rodzic贸w Marka dos艂ownie wyganiaj膮c go z jego pokoju do ma艂ej klitki. Jego siostra jest osoba dziwn膮, z nikim praktycznie nie rozmawia z rodzicami tez no i z moim chopakiem w艂asciwie od dziecka tez, si艂膮 rzeczy ze mn膮 r贸wnie偶. Martwi mnie natomiast zachowanie rodzic贸 Marka. C贸rka ma ich gdzies, w domu nie robi nic jej maz to samo, mimo to ona jest na pierwszym planie. Dosz艂o do tego ze nie bywam u chlopaka bo nie moge zniesc zachwyt贸w nad siostra i jej mezem oraz ich dzieckiem podczas gdy nie raz s艂ysze jak "mlodzi" wypowiadaj膮 sie na temat rodzicow, 偶e musz膮 im kupic mieszkanie, ze to ich obowiazek ich utrzymywac itp. Og贸lnie rodzina Marka ma w okolicy opini臋 gbur贸w, ludzie uwa偶aj膮 偶e si臋 wywy偶szaj膮 z racji tego 偶e s膮 rodzin膮 dosc maj臋tn膮. Nie wiem co robic, pcha膰 si臋 w to?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 magdalena2525
Wypowiedzcie sie prosze, by艂a ktoras z Was w takiej sytuacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak ja bylammm
nic nie zrobisz jedyne coto wziac chlopa i wyprowadzic sie jak macie plany bo zawsze oni beda na pierwszym miejcu , zawsze oni beda ci poszkodowani moj maz tak mial 11 lat nie utrzymujemy kontaktu z jego Bratem i zona , bo to byl brat nie siostra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalena2525
problem w tym 偶e my mamy mieszka膰 w jego rodzinnym domu a siostra ma w rakach "sp艂aty' dosta膰 dom w miejscowo艣ci obok :O. Dokladnie tak jak m贸wisz oni s膮 biedni poszkodowani bo dziecko to tyle obowiazk贸w, bo si臋 nie wysypiaj膮 bla bla bla a o tym 偶e sami tego chcieli nikt nie pami臋ta. Rodzice zdaj膮 sobie spraw臋 jaka c贸rka i ziec s膮 ale mowi膮 ze to ich dziecko i musza pomoc. Ja mam zainwestowac swoje pieniadze zeby rozwinac interes ktory teraz prowaza rodzice chlopaka i boje sie ze bede tego za艂owac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tak mialamm
jak sie od nich odsdzielisz moze byc oki : oby nic z nimi bo sama widzisz jaka robia jazd z zycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalena2525
Problem w tym 偶e to nie takie proste, nie da si臋tak ca艂kiem odci膮c, zawsze bed膮 jakies 艣wi臋ta, komunie itp a poza tym moj ch艂opak napewno przejmie interes po rodzicach a to wyklucza zamieszkanie osobno. Powa偶nie si臋 nad tym zastanawiam bo cala rodzina ch艂opaka i ta bliska i dalsza nie ma praktycznie znajomych, duzo osob ma o nich negatywne zdanie, maj膮 opinie zarozumialc贸w. kocham mojego ch艂opaka ale obawiam sie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nike09
jak juz teraz wyglada zle,to po slubie bedzie jeszcze gorzej.zawsze bedziesz od nich jakos uzalezniona.jezeli czujesz,zeby uciekac to zrob to mozesz ocalic swoje zycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uciekaj dziewczyno
gdzie pieprz ro艣nie. Znam az za dobrze takie sytuacje... Wszyscy na okolo byli zli i winni a Pa艅stwo XXX najlepsi. Wyko艅czysz si臋

Udost臋pnij ten post