Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge zrozumiec

jak to jest, ze ludziom smierdzi z buzi ?

Polecane posty

Gość nie moge zrozumiec

jesli sa chorzy, to okej, rozumiem, ale niech pojda sie leczyc. mam takie podstawowe pytanie, czy oni czuja ten smrod? normalnie to sie az unosi w powietrzu. nie idzie rozmawiac z taka osoba, a co dopiero jak ten ktos ma partnera?, jak oni sie caluja? i teraz najwaznijesze? zwrocilibyscie uwage? zwrocenie uwagi komus bliskiemu nawte byloby trudne, bardzo krepujaca sytuacja. dbajmy o swoje oddechy. a i jeszcze jendo, najlepsze jest to, jak w porannym autobusie, ktos sie chwlai, ze wstal 15 minut przed odjazdem autobusu i oczywiscie z mordy mu jeeeeeedzie.czym tu sie chwlaic? ze sie nie zdazylo nawet twarzy umyc?zebow? jaaaaa

mam takie podstawowe pytanie, czy oni czuja ten smrod? normalnie to sie az unosi w powietrzu. niestety nie czuja tez mam nieraz problem

Gość nie moge zrozumiec
naprawde nie czuja? ale dlaczego? ja np. czasme czuje niemily zapach z moich ust- np z glodu, to az staram sie nie odzywac.

hoaha macie racje istnieją jeszcze gumy do żucia jak nie \"zdąża\" umyć ryjów

poczytaj sobie trochę w necie o halitosis to odkryjesz że niektórych chorób nie da się leczyć. Oni to czują, robią co mogą, na antybiotykach pół życia i nic...

Gość dokladnie tak
Przewaqznie takjest ze ludzie maja nieprzyjemny zapach z ust bo maja poprostu zepsute,nieleczone zeby.Wystarczy dziura by bylo juzcos nie tak.Ja ,moj mazi dziecko chodzimy regularnie do naszego rodzinnego dentysty-i nie szkoda mi pieniedzy bo zeby nieleczone sa zbiorowiskiem bakterii ktore dostaja sie do naszergo krwioobiegu i moga spowodowac nawet zawał!!!!!! WIEC LECZCIE ZEBY,DBAJCIE O SWOJE ZDROWIE!!!

Gość nie moge zrozumiec
chyba nie wszyscy jednak tak z tym walcza. to straszne, ze nie moga sie tego pozbyc:( ale ciekawa jestem, czy ta moja kolezanka myje zeby z rana:O

Nie czują. Może tylko na początku. Niestety ludzie po pewnym czasie przyzwyczajają się do własnego smrodu.

Gość nie moge zrozumiec
poczytalam troche i widze, ze jakos walczyc z tym mozna, albo chociaz walczyc z objawami, jelsi ciezko wyleczyc sama przyczyne, do diaska, to straszne!

Gość ania wawa 24
no oblesni sa tacy ludzie niestety:( mi jak daje z ust to tez sie staram nie odywac.. wiecie jaki jest moj sposob zeby ladnie z buzi pachnialo, no moze nie pachnialo, ale nie capiło napewno: a wiec jest to szklana cieplego rumianku, miety lub melisy :) sprobojcie, bo guzio prawda ze umycie zebow wystarczy, bo te zapachy z zoladka sa a nie z zebow przeciez.

Gość też mam
czują. Moja koleżanka czuje, walczy z tym jak może, ale efekty mizerne. Współczuję, paskudnie z czymś takim żyć.

Gość srututututututu
WYDUPIAJ

Gość ada co jak stonka lata
mam kupele, co smierdzi jej z ryja na kilometr, ogolnie ladna szczupla dziewczyna, jednak ma problem z utrzymaniem higieny osobistyej, ma jednak chlopaka ktory ja kocha i jest naprawde ciacho..ja sie zastanawiam jak o moze sie z nia pocalowac...hymmm... ja bym nie dala rady, nawet jak ona stanie nadse mna to czuje taki dziwny zapach..sama jej kupuje gumy i glupoty chrzanie ze mentolem zamrozi swojego mena..czasem się słucha;) :o

Gość śmierdzący z daleka
Sama się lecz ! Chyba z Tobą coś nie tak :D Czasem nie da się nic z tym zrobić - jestem jak z okładki, zęby jak z reklamy ...a z japy wali ...i co mam się powiesić według Ciebie ?

Gość a ja mam jakoś tak nietypowo
że zawsze czuję swój smród,nawet jak innie go nie czują,wiem,bo czasem pytam.A na punkcie oddechu mam obsesję,wiem,że jak mam umyte zęby to mi nie śmierdzi,ale i tak nie lubie jak np ktoś stoi za blisko mnie

Gość śmierdzący z daleka
a ja mam jakoś tak nietypowo - To może być objawem molestowania ! :o

Gość matysek_83
ludzie! Napijcie sie wódki, a Wam pomoże! Do tego 3 paczki fajek dziennie, i jest OK! Radził chłopak z Grochowa! 'a Grochów się budzi z przepicia/wypity alkohol uderza w tętnice, autobus tapla się w śniegu... Ze zacytuję klasyka Muńka. I jest OK!

Gość zdruzgotany Marian z Sosnowca
mnie zawsze śmierdziało z buzi i pewnie zawsze będzie śmierdzieć. Nie wiem jak z tym walczyć i szczerze mówiąc to mi się nie chce nawet :)

Gość borys29
ok 40% ludzi w Polsce jedzie z pyska i jakos nikt nie robi z tego problemu, niektorzy moga myc zeby 20 razy dziennie a i tak im jedzie , to najczesciej od przewodu pokarmowego

Gość izolda1982
ja też się zaliczam do tych osób niestety.. to jest bardzo krępujące, bo higiena nie wystarcza. wydaję fortunę na pasty i płyny, tabletki, gumy i suplementy.. mogę polecić tabletki z cynku organicznego(działają ok godziny). ogólnie to jestem tym stanem podłamana i czuję się niewiele warta.. jestem atrakcyjną osobą, wykształconą i co z tego.. czasami chce mi się płakać. ale atak na osoby które są dotknięte tym problemem jest czymś strasznym.. nie róbcie tego, błagam. nam i bez waszych ataków jest ciężko

Gość zdruzgotany Marian z Sosnowca
mi tam nie przeszkadzają te ataki :D Oprócz tego, że mi jedzie z japy to jeszcze pierdzę sobie dla kawału w tramwaju :P

Gość nnnnnnnnnnjjj
mi jedzie z buzi, niestety, jestem chora, lecze sie, ale tego nie da sie (mamnadzieje ze jednak da sie) i w koncu wylecze, ja zawsze czuje ze mi jedzie, czesto myje zeby, zuje gume, to pomaga, a jeszcze jedno ja zawsze czuje kiedy mi zaczyna smierdziec