Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakkakakka

telefon w TP doradzcie, bo jestem zla

Polecane posty

Gość jakakkakakka

mamy telefon stacjonarny od 20lat, mama miala straszne problemy, zeby go zalozyc, bo wtedy jeszcze sie wszystko rozkrecalo u nas, mielismy jako jedni z pierwszych na osiedlu.bardzo malo dzwoni, placi zawsze ok.100zl, czasem 70-80, mowie jej, ze nie warto nie chce sluchac o komorce.teraz s;lyszala gdzies, ze abonament w netii jest tanszy, czas na zmiane, ale zeby sie nie wkopac, co myslicie

Gość nie lubie świnskich blondynów
pewnie, niech zmiania śmiało i dostosuje abonament do swoich rozmów, będzie mniej płacić

Gość jakakkakakka
na dodatek na 500zl renty jeszcze 2 miechy, nie wiadomo co potem, zyje w ubostwie, a tu takie COŚ

Gość jakakkakakka
a czy mozna tak NAGLE rozwiazac umowe z tp?

ja ma mam w mix orange place 25 rozmowy za 40 groszy dodatkowo 30 minut a ze mam internet z Fredom to dostaje dodatkowo przez rok 25 złoty na rozmowy a sumie telefon nie brałem mam swój a umowy mam podpisane na rok czasu z orange i za neta to płace 64 złote

Gość jakakkakakka
kurde tyle kasy placimy, a prawie nic nie dzwonimy, czy mozna zostawic sobie numer tel. z tp?

Gość nie lubie świnskich blondynów
można zostawic nr z tp z jakiego miasta jesteś ?

Gość lepiej sobie załóżcie
telefon internetowy typu VOiP, TP sa i Netia z przejetym TELE 2 to pomyłka cenowa

Gość jakakkakakka
k.poznania

Gość telecom
zapomnij netia to konkurencja i nie wszedzie dziala tp jest najlepsze niech sobie zmieni lub podpisze umowe na tanszy abonament zadzwon na blekitna linie 19393 (z teleonu tp bezplatne) najtanszy abonament to 34 zl w umowie na dwa lata bez darmowych minut min polaczenie na miedzy narodowe 32 gr. brutto na komurki 26 na stacjonane w dzien 20 na stacjonarne w nocy wekendy i swinta 10 gr polecam sam z tego korzytsam niezamienil bym na nic

Gość telecom
a co do0 umowy to kolo 3 miesiecy a za ponowne podlaczenie telefonu 369 zl

kogos chyba poyebało. tp to najgorsze co może być. orientujesz się, który ma abonament? bo podejrzewam, że jeśli to mama, to ma socjalny. 31,98 brutto, 15 impulsow darmowych i 71 gr za min. jeśli mama lubi sobie pogadać, to powinniście zmienić. pracuje w firmie tele, wiec radzę : netia, upc, novum, era ub orange.