Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu mam dosc

bromergon mam jzu dosc

Polecane posty

Gość po prostu mam dosc

mam juz dosc tego lekarstwa, niby nie mam nie mam mdlosci ale te zaparcia..... ilez mozna to wytrzymac !!! Nic mi nie pomaga, ajezeli cos pomoze to tylko na chwile i potem wszystko wraca do normy!1 Tak bardzo chcialabym dziecko - ale to lekarstwo mnie wykonczy!! Czuje sie jak balon, wygaladam jak balon!!! Chcialbym zmienic na norprlac ale wizyte mam dopiero 9 kwietnia a do tego momentu to nie wiem - zle sie czuje i juz!!

Gość m_lena
tez biore bromergon,ponad 2 tyg po pol tabl a mam brac cala.Oprocz tego,ze mi niedobrze i senna jestem i w ogole bleh to zaparcia sa udreka!! I nie wiem co na to robic,nie jem w ogole juz slodyczy, a jogurty,kefiry,jablka,otreby i nic:( Czuje sie przez to zle,mam wielki brzuch nie mam humoru:( Jak mozna sobie z tym poradzic? Ps.Ja biore bromergon bo mam guza przysadki mozgowej no i na obnizenie prolaktyny.Choc nie wiem po co bo guza nie zlikwiduje,a tylko sie mecze.

ja bralam to swinstwo 3 tygodnie i przstalam, zmienilam lek na norprolac co prawda drozszy ale skutkow uboczbnych brak - no moze tylko na początku czulam sie taka napuchnieta ale minely po 2 dniach. Nie warto sie meczyc, popros lekarza o inny lek Ja dzieki temu lekarstwowo przytylam 3 kg, mam celulit i rozregulowany proces trawienny!! Załuje ze go bralam Co najgorsze dopiero na diecie kopenhaskiej chudne- zadna inna dieta nie powodowala u mnie spadku wagi!! A brzuch mam do tej pory!! Maskara