Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaezaezaeaz

STWIERDZAM ZE OSOBY Z WYZSZYM WYKSZTALCENIEM POTRZEBUJA SIE DOWARTOSCIOWAC I SA

Polecane posty

Gość zaezaezaeaz

Takie mam kolezanki pasztety ale z wyzszym a te ze srednim spoko laski

Gość olllllall
te z wyzszym sa brzydkie ??? ja jestem ladna

Gość piiii ssa
chyba ty sie dowartosciowujesz bo jestes tepakiem ze srednim i zazdroscisz

Gość pierd.olisz
mam wyższe, nie jestem pasztetem, nie dowartościowuje się poniżając innych. nie uogólniaj.

Gość
a Ty jakie masz? :p

Gość zaezaezaeaz
no ja mam srednie i pracuje w urzedzie gdzie te z wyzszym to takie brzydule ze szkoda gadac ja mam swoj styl i jestem zadbana

Gość czarny kotekPP
bo te ze średnim nic nie robiły tylko na solarke chodziły hehhe:classic_cool:

Gość zaezaezaeaz
oczywiscie ze chodze na solarium by miec ladna cere a nie jak te z wyzszym , zaniedbane bez makijazu , oblechy i niedobrze ubrane po co im ten dyplom? Nawet wiecej od tego kasy nie maja , zmarnowane lata i kasa

"oczywiscie ze chodze na solarium by miec ladna cere " BUAHAHAHA, ładna cera z milionem zmarch przed czterdziestką :P

Gość iiuuiyryiii
a ja mma wyzsze i zadbana jestem i mysle ze obciachem jest zatrudnianie osob ze srednim na urzedniczych stanowiskach

Gość zaezaezaeaz
wole miec zmarchy pozniej niz teraz straszyc njak te madrale

Gość olllllall
o co biega Persymona????

Gość no to ładnie...
ja jestem wykształcona,ładna i zadbana;), mam swój styl i naturalność, nie tam jakiś solar. Mam może mniej ciuchów,ale są super jakościowo i niepowtarzalne.A co najważniejsze-studia to był dla mnie niezapomniany czas i poznałam wspanialych ludzi

Gość no to ładnie...
iiuuiyryiii zgadzam się z Tobą;)

właśnie o to chodzi, że zmarch nie będziesz mieć później, tylko o wiele wcześniej, niż te osoby, które nie korzystają z solarium 🖐️

Gość no to ładnie...
a potem idą takie na studia-bo się boją,że młodsze i ładniejsze i bardziej wykształcone je wygryzą;(

" a te ze srednim spoko laski" -> rozbawiło mnie te określenie, niby takie codzienne, a... ^^ :D

Gość
nie wiem co jest bardziej żałosne - temat topiku czy posty, w których osoby z wyższym tłumaczą że są ładne :o autorko i jej rozmówczynie - o waszej urodzie niech rozsądzi ktoś postronny :D

Gość zaezaezaeaz
ale u mnie sa takie dwie z wyzszym jedna nosi spodnie na wysokie wody i mimo skonczonych 35 lat pracowala tylko 1, 5 roku i teraz dostala propozycje pracy jako sekretarka byla dwa dni i stwierdzila ze sobie nie poradzi i spowrotem wrocila na staz a to ejj sie nie liczy do niczego i to jest inteligencja? A druga chodzi w ciuchach niemodnych, smierdzi potem i sie wogole nie makuje a jest zaniedbana

Gość ytytryzyz
a ja mysle ze cos w tm jest bo obecnie wile osob konczy studia by wogole cos robic i ja ta opisana wyzzej nie umieja sobie radzic i pracy znalezc i to jest straszne

Gość czarny kotekPP
a tak na poważnie zgadzam sie w 100% z neurosa1

Gość aazeezaeezea
ja mysle ze wole lepiej za mloduw ygladac niz po 40 stce jako brzydula cieszyc sie dobra cera

Gość czarny kotekPP
jak mozna dobrze wyglądac po solarca :classic_cool: sory, poniosło mnie:P

a wy to chyba jestescie z tych "naturalnych" myslacych ze po solarium mozna dostac raka i jestes brazowa jak murzyn, mozna wygladac slicznie po solarium tylko z umiarem ,a dziewczyny juz maja przed oczami obraz zjaranego na maxa pustaka z długaśnymi tipsiorami

Gość pobożne życzenia
Bzdury pisane przez niedouczonego paszteta :D Chodzi mi o temat tej porażającej dyskusji, oczywiście.

nie wiem, jak bombardowanie skóry szkodliwymi promieniami UV, które niszczą włókna kolagenowe i uszkadzają DNA, może sprawić, że skóra będzie "śliczna" :P będzie zjarana solarą i to wszystko - a ciemnienie to jej rozpaczliwa próba obrony przed niszczącym czynnikiem.

Gość gość
Witam, jestem masażystą w zawodzie od kilku lat. Mam tytuł technika oraz wiele godzin dodatkowych różnych kursów dokształcających. Wykonuje masaże Ayurvedyjskie, Lomi Lomi, sportowe oraz lecznicze. Poza tym również wykonuje masaże Tantryczne dla Pań. Jest to masaż erotyczny pochodzenia indyjskiego. Zmysłowy i bardzo pobudzający masaż całego ciała. Trwa 1,5h koszt takiego masażu to 250zł pracuje stacjonarnie na terenie Częstochowy. Możliwość również przyjazdu do klientki. Przy masażu Tantrycznym jednak mam pewne wymaganie klientka musi mieć skończone 22 lata , obecność mężów, kochanków kiedyś pozwalałem na to niestety okazuje się że większość takich sytuacji kończy się nie przyjemnie bo albo zaraz by chciał uczestniczyć albo coś dalej w trójkę tak więc przykro mi obecność osób 3 wykluczona. Masaże a w szczególności ten pomimo że jest to forma zabawa wymaga trzymania się jednak pewnych reguł inaczej po prostu traci sens. roban30@o2.pl