Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumiii

czy ktoras tak ma?

Polecane posty

Gość gumiii

mam problem...moj facet patrzy mi w oczy tylko podczas stosunku!!!!!!!!! i wtedy jest dla mnie najmilszy.... na codzien jest troche oziebly ... ale nie tak ze mnie nie przytula czy cos... poprostu jest malozainteresowany

Gość kotka222
jak kazdy chlop

Gość ekati
nieprawda nie każdy chłop tak ma...

Gość to nie jest problem
moze jest z tobą tylko dla seksu?

To się ciesz.... ja mam na odwrót! W ciągu tygodnia jest słodziutki i dobry, dba o mnie, zachowuje się jak gentelmen, za to podczas seksu jest jak chłodna maszynka, pukanie bez czułości, bez pocałunków... po wszystkim tylko mnie przytuli i idzie spać....

Gość gumii
aha... jestesmy ze soba 2 lata wiec chyba nie jest ze mna tylko dla seksu!!!!!!!!!!!!!! wtedy jest bardzo czuly jak czegos nie chce to nie musze robic, jest delikatny przytula mnie glaska....

to ciesz się szczęściem jakie masz dziewczyno! mało który mężczyzna tak się zachowuje w życiu. a to patrzenie w twoje oczęta.....mężczyźni są przecież wzrokowcami! szuka potwierdzenia twojego oddania, bądź przyjemności. baby to zawsze znajdą we wszystkim problem :)

Gość gumii
hehe dzieki za super wypowiedz... napelnila mnie optymizmem:) ale mam jeszcze jeden problem moj facet jest za bardzo o mnie zazdrosny nie moge nic na to poradzic co moge mu powiedziec?????!!!!!!!!!!

Gość gumii
on mi nie pozwala nawet dac zdjec na nk bo twierdzi ze inny facet nie moze na mnie patrzec!!!!!!!!! zawsze czyta moje sms-y a jak jakis jest od kolegi obraza sie na mnie lub dzwoni do niego i go wyzywa!!!!!!!!;/ to jest okropne!!!!!!!!