Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodząca wścieklizna

fuck!

Polecane posty

właśnie pożarłam sie z moim chłopakiem ... od miesiąca truje mu tyłek że jak moja koleżanka urodzi to jedziemy do niej w odwiedziny , i urodziła parę dni temu więc umówiłyśmy się na niedziele ,a on wyskakuje mi dziś że jego tata ma imieniny i robi rodzinne spotkanie w niedziele i już powiedział mu że będziemy! Fuck jak tam sie nie zjawie to będę przeklęta bo jak jego mamusia powie że mamy być to mamy być... a 100 razy bardziej wole odwiedzić przyjaciółkę niż jedo rodzinkę - sztywniacką Francję elegancję ... co mam zrobić ? oprócz tego że mojemu do dupy nakopię

wiem że powinniśmy to uzgodnić między sobą ale chciałam usłyszeć co inni zrobiliby w takiej sytuacji... kto ważniejszy jego rodzinka czy jedyna przyjaciółka która urodziła pierwsze dziecko i czeka na mnie , żeby się pochwalić swoim szczęściem

Gość chupa chuck
on do rodziców, ty do przyjaciółki ;)

Przecież to tylko Twój chłopak, żaden narzeczony.... Nie musicie jechać razem

ale tu chodzi o mnie że to ja będę wyklęta przez jego mame jeśli nie pojadę do nich z moim chłopakiem.. zacznie walić tekstami jemu że jestem niedojrzała bo nie szanuje jego rodziny

Gość Biały rower
zdecydowanie kompromis, oboje do rodzinki, a potem także razem do kumpeli. U kogo i ile spędzicie czasu to już sobie ustalcie. Pozdrawiam

Gość hohohohihihi
ładnie masz pogrzane we łłbie. Jak bym miał taką babe dostałaby niezłe baty ode mnie.

Ale ja tego nie rozumiem. Skoro nie jesteście zaręczeni to czemu jego mama już Cię do rodziny wprowadza? Straszny z niej rządownik

Gość jjjjjjjjkkkkkkkl
doba ma 24 godziny,zdążycie i tu i tu:P

hohohohihihi - a za co te baty ? to on w ostatniej chwili zmienia plany ustalone już od miesiąca

Lily o to chodzi że ja też tego nie rozumiem , na siłę chce mnie do rodziny wprowadzić a czym ona bardziej tym ja mocniej sie bronie ... to mnie powoli wykańcza:-(

Zrobisz jak uważasz ale jeśli w przyszłości będziecie planowali wspólne życie to radzę trzymać się od tej kobiety z daleka... Bo już teraz ingeruje w to co masz robić.

my raczej już planujemy wspólne życie ale po zaręczynach jeszcze nie jesteśmy. a jak sie trzymać z daleka i żyć w zgodzie? ona najchętniej uwiązałaby mnie do mojego chłopaka , to że on pojedzie tam beze mnie to hańba dla rodziny przed gośćmi ... baba jest nieprzeciętna , aż drze na myśl że pewnie będzie moją teściową

A nie macie możliwości, żeby zamieszkać potem w innym mieście? Wtedy odwiedziny byłyby raczej rzadkie.

on ma swój dom jakieś 30 km od jego rodziców i pewnie tam będziemy mieszkać .Może powinnam sie zbuntować i nie jechać do nich w niedziele , bo ogólnie jestem osobą bardzo uległą i baba mi na głowe wejdzie jak nie pokarze rogów ?

Gość a dlaczego zaraz
Tak tu kliknęłam, bo to słowo w temacie oddaje doskonale mój stan ducha. dzisiaj. Moze jutro będzie lepiej. Mam nadzieję.

Gość end
tez tak mialem i wiesz co sie stalo. wszystko padlo :)

No wiesz, nie masz obowiązku tam jechać. Jak nie chcesz to nie musisz.