Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała bawełna

co u Was miłego?

Polecane posty

Gość biała bawełna

mam dziś bardzo dziwny dzien. smutny. może u Was jest lepiej? ? Co miłego was spotkało?

Gość Stasiek co lubi anaI...
piwo :)

Zrobiłam pyszny deser :) No i wreszcie będę mogła się wyspać po męczącym tygodniu :) I jakoś dzisiaj mnie nie boli :):):)

Gość biała bawełna
nic nie boli? :) a mnie serce boli. od wszystkiego. chyba film mnie tak poruszył i zły humor mi się wkradł. same negatywy. oj zjadłabym ten deser :)

Gość anette1234
nic też u mnie miłego niestety, znajomi walom drzwiami i oknami a tylko ja się muszę nimi zajmować bo mąż udaje że śpi :-(

Jakiś wyjątkowo spokojny dzień dzisiaj miałam. Nawet mogłam sobie pobiegać godzinkę bez specjalnych komplikacji :) Teraz dzieci już w łóżkach, a ja znów mam chwilkę wolnego. Całkiem udany dzień :)

ja się wykąpałam , wypastowałam umyłam kłaki - wzięłam lapka do sypialni i pije piffko:) nagroda za ciężką dzisiejszą harówkę

a ja jem sobie pyszne ciasto własnej produkcji:) mój syn zajął dziś pierwsze miejsce w gminnym konkursie międzyszkolnym:) miły dzień dzisiaj

Gość roman...tyczka
a ja zeżarłam wielką pizzę i moją dietę chuj strzelił :( zaraz pójdę zrobić sobie budyń z sokiem malinowym :)

Gość aschken
zatrzasnely mi sie klucze w aucie, potem akumulator siadl i musialam zostawic auto i jechac autobusem, poza tym w portfelu mam 1, 30 zl i...chyba juz gorzej byc nie moze jak na dzis

Gość anette1234
teraz mam przerwę w tych całych znajomych, moze na dłuzej bo ja straciłam pracę ale i mpra oczywiście musi być bo jak to ... dopiero po ślubie i już taki zonk. mam drugiego meża i fajny z niegogo mężczyzna, ale nie mamjuż sił

Gość anette1234
ashen.. jak miałam 25 lat tez miałam coś w podobie..teraz trochę więcej ale fajowo coś przypomnieć sobie:-)