Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darsi

chory narzeczony

Polecane posty

mój facet rozłożył się na grypę. Ma 38,4 gorączki, do lekarza oczywiście nie pójdzie i jedzie na coldrexie i rutinoskorbinie. Co mu jutro ugotowac na wzmocnienie? Znacie jakieś domowe sposoby na grypsko??

rosołek to napewno!! dzięki :) a jakieś macie domowe sposoby? Miód czosnek? chyba tego nie wypije, dajcie jakieś rady :(( bo on mi tu jęczy.. :P

Jakiś krupnik. Dużo owoców i ogólnie lekkostrawne jedzenie

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqq
herbata z duza iloscia cytryny, mleko z czoskiem, syrop z cebuli, herbata z sokiem >>tym to będzie rzygał dalej niż widział. Browara grzanego z goździkami i miodem

Może niech sobie nogi wymoczy w gorącej wodzie z solą? :D Nie wiem jak to działa ale mi pomaga :P

Gość eeeeee yyy trudna sprawa
jak posty powyżej :-)

A ja polecam napar z suszonych kwiatow lipy (herbata lipowa) poslodzony lyzeczka naturalnego miodu lub napar z ziela pokrzywy. Do tego kanapeczki (male, bo wiadomo, ze przy takiej goraczce, to nie ma sie apetytu) z odrobina masla i duza iloscia czosnku (najlepiej przecisnietego przez specjalna przeciskarke). :)

MOŻE jednak te nogi wymoczyć? A on na pewno chce ślubu? Bo to może być podświadoma reakcja organizmu na ...

hehehe :D chce ślubu chce :P a dzisiaj prawie jak nowo narodzony :P miałam dzisiaj wyjechać, zostałam bo mi go szkoda było i nagle ozdrowiał :P gorączki już nie ma, ale ogólnie bardzo słaby jest Dziękuję za wszystkie rady kobietki :)

Gość az mi sie rece poca
kiedy slysze o slubie dobrze ze takiej narzeczonej nie mam