Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waccekkk

czy penis 15 cm sługości i 14 w obwodzie to mikrus??

Polecane posty

Gość waccekkk

Gość biała bawełna
niedługo zobacze czy mam sie wstydzić 23 cm penisa? Pewnie ze nie, co to za glupie pytanie.

Gość Aee
stanowczo NIE

Gość waccekkk
to fajnie dzieki bo szczeze mam z tym kompleks mam kobiete od 4 lat z ktora bardzo czesto sie kocham prawie codziennie a czasami kilka razy w ciagu dnia i mowi ze jest wspanialy i po niej widze ze tez jest zadowolona ale myslalem ze mowi mi to dlatego ze mnie kocha dzieki pozdrawiam wszystkich na forum

Nie czytaj lepiej głupot na tym forum. Tutaj same wielkie penisy :P Odwrotnie niż w rzeczywistości... kompleksów to chyba każdy by się nabawił

Gość waccekkk
hehe no masz racje dzieki za dodanie otuchy bo naprawde tu same takie ponad 20 cm sa to ja myslalem ze mam wielki kapleks a moja dziewczyna nie jest ze mna szczera ale jednak to nie prawda

Ważne że jej się podobasz i jest wam dobrze. Po co się zadręczać opiniami innych...

Gość plimplum123
Co to jest kapleks??

Gość waccekkk
niby tak ale wiesz jestem facetem a jak wiadomo prawie kazdy facet ma obsesje na punkcie swojego penisa a wiec ja tez tak mam hehe spodziewalem sie innych opini ze jestem niedorozwiniety czy cos takiego ale jak widac zyczliwi i mili ludzie tez tu sa ..do Lily Allen

Gość waccekkk
kapleks to jest to samo co kompleks tylko zle napisane..sorki moj bład

Gość dfhgfh
ty wez pomysl,ze pewnie taki olbrzym bylby dla niej za duzy. Przeciez pochwa kboiety rozciaga sie chyba wlasnie do takich 15 cm max. Moj chlopak ma chyba mneijszego i co ;P

Gość waccekkk
i napewno jest ci z nim codownie bo podobno technika sie liczy bo seks to nie sport prawda nie chodzi tu o wielkie wyniki a o uczucie tak??

Gość dff-costam
To,jak go czuje,zalezy od tego,jak mnie pobudzi ;) Czasem mam wrazenie,ze przydalyby sie te 2 czy 3 cm wiecej ,ale jak mi wymasuje deliaktnie cipke,tak,ze nabrzmieje,a potem rucha,to zawsze jecze z rozkoszy.. No i od tylu moze ostro ''dociskac'',wtedy jest idealnie ^^

Gość Kocyk
nie chodzi tu o wielkie wyniki a o uczucie tak?? Nie chodzi o uczucie,a o przyjemność. Nie ma się czym martwić,masz najnormalniejszego penisa.Mój ma 12cm(ze względu na to,że panie z tego forum widziały tylko takie powyżej 25cm,tłumaczę,że nie jest wielkości paznokcia noworodka) i jest cudnie.

Gość waccekkk
to po co ludzie wypisuja ze maja takie wielkie penisy jak to nie prawda chca sie jakos dowartosciowac ?? a mozejeszcze nigdy nie byli z dziewczyna i zyja w przekonaniu ze maja wielkie dragi!!hehe

Gość Kocyk
To co faceci piszą tutaj o swoich "wielkich" wackach wiaże się nierozerwalnie z tym co piszą kobiety-mitomanki-"nie widziałam mniejszego niż 25cm" tudzież "tylko ogromna pała,która podrażnia mi szyjkę macicy,sprawia, że mam nadżerkę i czuję się jak rekaw szaty czarodzieja,sprawia że jestem usatysfakcjonowana" -.-

Gość dff-costam
dobre,Kocyk :D tez juz mnie draznia te wpisy,potem faceci beda mieli kompleksy bezzasadne.. Pochwa kobiety ma srednio 10-12 cm glebokosci,ztego co czytalam,panowie ;/

Gość 15 cm sługości
? on jest słuzacym?

Gość Kocyk
Kto znów jest służącym? :D

Gość a jak wyglada seks na gg
czuję się jak rękaw szaty czarodzieja,sprawia że jestem usatysfakcjonowana ??