Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezdzietna ale szczęśliwa

Rzygam już Waszymi staraniami ...

Polecane posty

Słabo mi jak czytam o Waszych staraniach o dziecko. Całe setki topików, wciąż o tym samym! Sama jestem kobietą starającą się o ciążę, ale nie wariuję z tego powodu. Będzie to będzie - nie - to też świat się nie zawali ! Czyżby WASZ świat zaczynał się i kończył na dziecku ? Ja mam wspaniałego, kochającego męża. Jeszcze trochę poczekamy a jeśli się nie uda - adoptujemy dziecko - tyle dzieci czeka na naszą miłość! Ale nic na siłę ! Nie będę tyłkiem świeciła i płaciła ciężkie pieniądze "niby lekarzom" , którzy dbają ...niestety - tylko o własną kieszeń - a nie o mój brzuch ! Pozdrawiam :)

Gość staraczka pozna poara
No i....??co w zwiazku z tym?Jak rzygasz to o co wlazisz na takie tipici?? Jak mnie cos nie interesuje to nie czytam i tyle..masz jakis problem ze soba? Co cie interesi czy ktos swieci tylkiem czy nie?jak swieci to swoim nie twoim!

Gość frufru
nie podobają CI sie topiki - nie czytaj ich. kazda kobieta w tych wątkach przezywa swoj wlasny dramat. Ty tego tak nie odbierasz, ale uszanuj cudze cierpienie i niespełnione marzenia. takie komentarze sa niepotrzebne.

Gość cdhucvkgucv udhfb
i to słownictwo: ciężaróweczki, tempka, staranka.....idiotki

Gość ewelinay24
uwazam tak samo jak autorka tego tekstu, pelno tych topikow, az niedobrze sie robi, chcecie sie wygadac to wygadajcie sie przyjaciolka a nie zasmiecacie cala kafeterie

Gość ach te baby
i czego zwracacie uwagę na głupie prowokacje ???

A ja uwazam,ze idiotyczne sa tematy typu:lizanie cipki.Jak schudnac 15 kg w 2 tygodnie.Wlasnie jestem bez majtek! i co to wogle za tekst??zasmiecacie forum?? Nie zauwazylyscie,ze mamy rozne fora tematyczne??jest tez Ciaza,macierzynstwo i wychowywanie dzieci.Jesli nie interesuje mnie forum o zdradach to tam nie zagladam:)wam tez polecam chwile zastanwoienia zanim dotkniecie klawiatury:) I taki topik jak ten to zasmiecanie kafe:)

Gość hbvvvfgvhg
staraczka ty idź tempkę mierzyć a nie przed netem siedzisz

Mierze rano:)

Oj...czyżbym włożyła kij w mrowisko ?

Gość zaraz ide się starać
a co zazdrościsz? że inne mogą , a ty nie ? bo nie masz z kim :) współczuję ci, że musisz siedzieć sama przed kompem

Gość wreducha
Autorko zgadzam się, ja nie włażę na te bzdety ale od samych tytułów mi niedobrze, a Ty wyżej czytaj ze zrozumieniem , bo napisał, że ma męża tępaczku :)

Otóż to ..właśnie od samych tematów, mi słabo. To tak jakbym 10000 raz czytała bajki pt. " Baśnie z tysiąca i jednej nocy" :(! Nie czytam treści, bo już od tytułów ziewam 💤

Gość kampanile
bezdzietna, to Ty się sama skazujesz na czytanie tego co na Ciebie nie najlepiej wpływa :> ???

Gość kampanile
czy co - chcesz żeby dziewczyny przestały się starać o dziecko :] ?

Gość wfwafrewrfwefdsagfasfdg
i co juz sie wyrzygalas???? teraz po sciere i myj podloge :D:D

Jakoś daję radę :D Aczkolwiek ciężko pomijać wzrokiem tysiące "staraczek" :D

Gość Antykoncepcja plodność
ginekolog - autorko nie daje ci to do myslenia ???? Same form mówi za siebie , więc czego sie spodziewasz ???? !!!!! - tematów o pogodzie , a moze o kryzysie na świeci czy polityce hmm... Popatrz dziewczyno i pomyśl - tak samo jak pełno tematów typu : pomocy chyba jestem w ciąży , czy moglam wpaść ? , czy to ciaża itp., itd tak samo temat o staraniach więc sama chyba jestes kretynka że cię to dziwi. Następnym razem proponuję najpierw przeczytac i POMYŚLEĆ (bo z tym masz chyba problem..? ) na jakie forum chodzisz !!!!!!!!!1

Gość rzygać ci sie chce a sama
o tym piszesz !!!! ha ha ha dobre . Pomysl dobrze zanm bedziesz próbowac zrobic nastepna prowokację !!!!!!!!!!!!!!!!! , bo ta jest z lekka żałosna.