Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merawilgiosa creatura

Gdzie można kupić olej kokosowy i masło kakaowe?

Polecane posty

Mieszkam w małej mieścinie i tu nie ma gdzie kupić.Myślałam,żeby na mazidłach,ale niby wszytsko tanie,lecz razem z przesyłką to wyjdzie prawie 50 zł,trochę sie nie opłaca.W jakich sklepach to na pewno będzie?Dodam,że chodzi mi o naturalne masło,nie w kosmetykach

Znam ten problem mieszkania w malym miescie kiedy niczego porzadnego nie mozna dostac,ale istnieje allegro i tam zanjdziesz to czego szukasz

Tak sobie właśnie radzę,ale nie wszystko można tam znaleźć,jest akurat problem z tym czego szukam.A często jak coś kupuję to przesyłka wynosi drugie tyle :O Uroki mieszkania na zadupiu

Wyczytałam na wizażu,że masło kakaowe można kupić w aptece.Cekawe czy to prawda.Muszę sprawdzić w poniedziałek

Gość chodzi Ci o masło kakaowe
z Ziaji??? Jeśli tak to kupisz go nawet w małych sklepikach. Też mieszkam na zadupiu i w każdym sklepie jest ten krem. Jeśli masz gdzieś niedaleko tesco to tam kupisz na pewno. Olej kokosowy to nie wiem...

No właśnie chodzi mi o naturalne masło,nie kosmetyczne.Ziai w każdym sklepie z kosmetykami można dostać