Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facettttttttttttttttttttttt

nie potrafie powiedziec jej ze mi na niej zalezy

Polecane posty

meska duma mi na to nie pozwala,czy ktos tak mial kiedys? czy tylko ja jestem tak powalony

Gość kwiat paproci 913
Ale co ma meska duma do uczucia??

Gość Ty jesteś powalony

Gość Piątkowy pytacz
Skoro to napisałeś, to znaczy, że masz z tym jakiś problem, prawda? Czy jeśli dostaniesz odpowiedzi, że takich jak Ty, z podobnym problemem jest więcej, to co? Jasne, poczujesz się przez to lepiej, ale czy Twój problem się przez to rozwiąże? No właśnie. Z problemem trzeba się po męsku zmierzyć! A nie pocieszać się myśleniem "nie jestem nienormalny, inni też tak mają".

Gość a ja niee
facettttttttttttttttttttttt-wiesz,mnie tez ktos nie chciał powiedziec,ze mu na mnie zalezy...teraz mam go w dupie..wydzwania ,pisze,a ja mam go w dupieeeee

Gość kwiat paproci 913
Skoro zalezy Ci na dziewczynie to jej okaz to w jakis sposób..nie musisz sie od razu deklarowac..powoli sie do wszystkiego dochodzi, małymi kroczkami:))

Gość wreducha
... oby nie bylo za pozno

dziewczyna w dupie z pewnoscia mnie nie ma ,nie raz mowila mi ze mnie kocha ale ja jej nie wierze ...moze jak ja strace to dobiero cos zrozumiem ale na razie sie na to nie zapowiada bo ona stracila dla mnie glowe..nie ufam jej ..jest cwana i przebiegla

Gość kwiat paproci 913
Straciła dla Ciebie głowę tak? To niby w tym zatraceniu jest taka cwana i przebiegła?Wez sie chłopie obudz..a co takiego ona robi po czym Ty wnioskujesz ze jest właśnie taka??

Gość a ja niee
facettttttttttttttttttttttt-ja za tym facetem szalałam,mowiłam mu o tym...a teraz mam go w dupe głeboko jak tylko mozna miec,wiec uwazaj,bo mozesz przegiąc ze swoja duma i dziewczyna pewnego dnia powie Ci bye

Gość tluste mleko
ja tez zaczynam powoli miec w dupie faceta, ktory nie potrafi okreslic co do mnie czuje. wiec lepiej zostaw meska dume w domu i jej powiedz, ze Ci na niej zalezy. jesli nie mowisz jej tego poniewaz sam boisz sie, ze jej nie zalezy na Tobie, to zwyczajnie sie dowiesz co i ona czuje, bo napewno sama wtedy tez zbierze sie na wyznania. jesli powie Ci ze nic nie czuje to przynajmniej bedziesz wiedzial ze nie warto sobie nia zawracac glowe. no wiesz, w przeciwnym wypadku i ona moze zaczac miec Cie gdziec.

Gość Piątkowy pytacz
"bo ona stracila dla mnie glowe..nie ufam jej ..jest cwana i przebiegla" Hahaha cóż za spójne obeserwacje ;P Jak śpiewa Olamonola: "Jeśli patrzysz na mnie jak na bilans zysków i strat Nie szukaj miłości to niebezpieczny stan." Przemyśl sprawę. Idź na piwo. Przemyśl jeszcze raz. Potem napisz co wymyśliłeś.