Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASIEŃKA__

BUTY-proszę o ocenę.

Polecane posty

Gość KASIEŃKA__

a mianowicie o ocenę tych butów: http://www.allegro.pl/item589195013_modne_buty_slubne_ecru_r38_34_40_ob_6cm_nowosc.html zaznaczę,że nie podobają mi się buty z noskiem-szpicem,oraz nie przepadam za odkrytym paluszkiem.Oraz zbyt wysokich obcasów-jak dla mnie max. do 6 cm-tak jak te.I jeszcze jeden romans-czy są tu jakieś panie z Sosnowca,ewentualnie okolice(Katowice,Dąbrowa Górnicza,Będzin) i orientują się w sklepach,w których mogłabym dostać chociaż podobne?Nie chcę z Allegro,ponieważ chcę buta widzieć na żywo,mieć możliwość przymiarki,przejścia się...Jeśli macie jakieś swoje propozycje dotyczące butów-proszę o wklejenie linków.I o obiektywną ocenę.

Gość załamałabym się jakby mi ktoś
są ok. ale czy będą wygodne?

Gość szokens
takie średnie :P ale ujdą ;> ważne zeby dało sie w nich chodzić :D

Gość buty
takie sobie ja bym takich nie zalozyla

Gość Rosssssana
własnie bardzo fajne. sama szukam butów o takim kroju. okrągłe noski, nie wysoki stabilny słupek, napewno beda wygodne. moze tylko tą wstązeczke z przodu bym zmieniła

Gość kasieska-po koleżencsku
heeeeej:) autorko w tym roku w kwietniu mam swoje weselicho i wlasnei sie rozgladam za czyms podobnym:) ... miezuylam zuperlnie podone buty do Ciebie tylko jakos te tasiemki mialy jakos inaczej naszyte:) i ich nie kupilam wygladalam jak kaczuszka:) ... ale tj. tylko moje zdjanie:) staneło na obcasie 7cm... pelne buty z delikatnym wycienciem na paluszki.. ale nie calym.. hmmmm... taki dziubek.. cos na lata 70' cz 80i te:) jesli wiecie o co mi chdzi:)