Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proza zycia

CZY JEST TU JAKIS PSYCHIATRA???? chce normalnie zyc****Tylko JAK zaczac????????

Polecane posty

Gość proza zycia

-od dziecinstwa alkohol w domu, -kiedy ukonczylam 18 lat praca w agencji -w miedzy czasie dragi -teraz wyjechalam, aby uciec od wszystkiego co mnie otaczalo (rowniez traumatycznego przezycia po stracie najblizszej osoby) -mieszkam z facetem od roku, ale nie jestem pewna czy go kocham i nie potrafie tego zmienic -przez caly poprzedni rok uciekalam do kieliszka Wieczny métlik w glowie. czy jest tu jakis psychiatra??? Czy jest dla mnie jeszcze jakis ratunek?

Gość wiertara
jest ale psychiatra ci nie pomoże. Musisz zamknąć sie w jakimś w ośrodku pomocy albo idź na jakiś czas do zakonu.

Gość proza zycia
wiertara sam idz do zakonu Ja juz tam bylam ;p Moze nie wyrazilam dokladnie tego co chcialam powiedziec, bo jesli bardzo bym sie rozpisala to i tak nikomu by sie czytac nie chcialo :/

Gość alkun
hmmm....to, ze nie zareagowalam na znaki jakie dawala mi bliska osoba, ze cos jest nie tak, a w efekcie zmarla :(((( Zbyt duzo czasu wtedy poswiecalam znajomym, imprezom, dragom...etc :((( Jesli wtedy bym zareagowala to teraz bylaby ze mná :(((( *******Spieszmy sie kochac ludzi, bo tak szybko odchodza************

Gość alkun
no i oczywiscie boli mnie to, ze szukalam zlej drogi do zarobienia sporej kasy Na szczescie opamietalam sie w miare szybko, ale na psychice pozostaje...