Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilll

jak ją zmienić?

Polecane posty

Gość kamilll

zakocałem się w niej ale jest dziwna Naiwna jak dziecko..niby inteligentna ale infantylna.Przynosi mi jakieś maskotki żebym o niej pamiętał.Ma niedojrzałe pomysły,taką naiwność w głosie

Gość kamilll
nie potrafi się kłócić walczyć o swoje.Nieraz specjalnie ją prowkokuję żeby się wyrobiła chce zobaczyć ją zdenerwowaną..Ale tylko przeprasza tłumaczy się i piszę "dlaczego taki jesteś dla mnie":Onic normalnych ludzkich zachowań złości irytacji...

Gość ona sie nie zmieni
zreszta nie powienno sie próbowac kogos zmieniac jak juz to zmień na inną dziewczynę bo tak to działa

Gość kamilll
strasznie uległa zagubiona dziwna jakaś jakby nie ztej ziemi

Gość a ja bardzo lubie takie
:)delikatne grzeczne kobiece a nie jakieś wrzeszczące zarozumiałe babochłopay

Gość Dontstop_me_now_ona
a ile ona ma lat?

Gość kamilll
pierwszy raz mam do czynienia z taką dziwną osobą..

Gość Dontstop_me_now_ona
ona nie jest grzeczna i kobieca tylko tlamsi swoj emocje i naraza sie na to, ze ktos jej zrobi krzywde

Gość kamilll
23..Można jej nawrzucać,obrazić a ona nic tylko się tłumaczy i pyta dlaczeho jej nie lubie....niby urocza momentami ale przerażające to zachowanie

Gość Dontstop_me_now_ona
ile sie znacie?

Gość kamilll
i ładna jest nie jakaś zakompleksiona dziewczynka co sie boj że straci faceta bo ma powodzenie tymbardziej nie rozumiem

Gość kamilll
6 miesięcy

Gość wellness
wydoresleje moze..... a jak nie to pogadaj o tym z nia a jak nie to rob dziwne miny tzn okazuj niezadowolenie moze sie zczai i prestanie:)

Gość geranium
do SZCZEPAN wez sie ogarnij chlopie.... to nie jest temat dla ciebie. wynocha stad!

Gość Dontstop_me_now_ona
moim zdaniem jest wiele powodow jej zachowan. Moze nie wszystko o niej wiesz, mam na mysli urazy z dziecinstwa ( maja naprawde ogromny wplyw na nas doroslych nie zdajemy sobie z tego sprawy) moze nie umie wyrazac swoich emocji, mozliwe tez ze ona po prostu taka jest. Jednak jej zachowanie brak dobrej oceny sytuacji jest moim zdaniem lekko niezdrowe. jest bardzo niedojrzala emocjonalnie wszystko odbiera do siebie taka postawa dziecka czemu mnie nie lubisz. za malo wiem zeby powiedziec dokladnie nie wiem jak skrajne sa te zachowania itd.

Gość a ty ile masz lat

>> wez sie ogarnij chlopie.... to nie jest temat dla ciebie Nigdzie nie widziałem znaku "zakaz wjazdu dla Szczepana" :classic_cool:

Gość kamilll
ale czy ja przesadzam czy tez by was to denerwowało?bo juz sam z głupiałem niby lepsza taka niż jakaś agresywna ale mam wrazenie że ona w ogóle nie jest rzystosowana do życia..Mozna mieć nad nią władze totalną w jednej chwili doprowadzić ją do łez i wjednej do euforii jak tylko zapragnę..Jakoś tak intensywnie wszytsko odczuwa

Gość Dontstop_me_now_ona
rozmowa w stylu jestes naiwna niedojrzala nic nie zmieni. wazniejsze i lepsze byloby uswiadomienie jej ze cos jest nie tak niekoniecznie slowami moze obrazami przykladami literatura. Ciezko jest cokolwiek poradzic na forum internetowym

Gość Dontstop_me_now_ona
jak dziecko, kamillu, tak?? warto sie przyjrzec jej relacjom z rodzicami. jesli jest tak jak piszesz to nie przesadzasz

Gość nie gadajcie ze sie nie da zmi
ienic bo sie da ale ona sama musi sie nauczuc. ja bylam taka sama jak autorka kolezanka po kilku latach wyszlo ze zmnie prawdziwa osobowosc i raczej jestem przeciwnoscia tego co mi wpoili rodzice

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a ja bardzo lubie takie delikatne grzeczne kobiece a nie jakieś wrzeszczące zarozumiałe babochłopay lubisz bo takie zachowanie do kobiety nie pasuje

Gość Moooonia
kamilll ty masz problem nie z nia, ale ze samym soba. Znalazles sobie spokojna, grzeczna dziewczyne, ktora dreczysz psychicznie, i w dodatku czujesz sie przy tym lepszy od niej!!! Masz kompleksy, facet. Ludzie sa rozni i maja prawo tacy byc. Ale ciebie wyraznie rajcuje to, ze masz nad nia przewage psychiczna. Dla mnie jestes zalosmy

Gość xoxos
A moze ona poprostu chce Cię podejść ?? Poznaje Twoje reakcje, Twoje zachowania..nie ma tak łatwo kolego..Daje Ci pole do popisu, aby zobaczyc jaki jestes naprawdę..Ty ja prwokujesz a ona zdaje sobie z tego świetnie sprawę..uwierz miałam takiego chłopaka..prowokował,cudował, wymyślał,a ja spokojnie, bez nerwów obserwowałam sytuacje, zawsze dyplomatyczna odpowiedz, załagodzenie momentów czasami niewybrednych..Sprawdzał mnie, ale ja jego też..I jest kwita..Nie wiem czy zdaje sobie sprawe,ze to taka powiezdmy proba charakterów, ale ostatnio przystopował..W koncu normalnie rozmawia, bez zbednych pseudoprowokujacych moja reakcje tekstow i zachowań..I co wy na to??

>> A moze ona poprostu chce Cię podejść ?? Poznaje Twoje reakcje, Twoje zachowania.. Jaaaaasne :d Gadasz tak jakby kobiety miały jakąkolwiek inteligencje :o Czysta fantastyka 🖐️

Gość xoxos
Niektóre kobiety są bardzo inteligentne..Nie uwierzyłbyś jak bardzo..

Gość biednaaaa bedzie miała
ciezko w zyciu