Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexyangel

dziewczyny z klubu CYNAMON

Polecane posty

Klub The Cinnamon jest bardzo znany w Warszawie, czy ktoś z was tam był lub chodzi regularnie? słyszałam że cieszy się niezbyt dobrą opinią (panienki określane mianem K... dużo ludzi chcących się wylansować, faceci typu lalusie i dużo starszych bogatych szukających panienek na 1 raz za kasę) czy to prawda?

Dzisjaj będę tam na imprezie a chciałabym wiedzieć coś więcej. Słyszałam też o ostrej selekcji która tam jest..tylko ile w tym wszystkim prawdy??

Gość byłam tam raz
...co prawda po jednym razie ciężko obiektywnie stwierdzić, aczkolwiek subiektywne moje odczucie jest właśnie takie, jak piszesz... :P Dodam jeszcze, że bywają tam różne "gwiazki i gwiazdeczki"....

a czy prawdą jest że im skąpiej dziewczyna ubrana tym łatwiej przejdzie selekcję? (wychodzi z tego że to jakaś agencja towarzyska:))

Gość wellness
lalusiow tam sporo....

Gość MVNFDVN
Duperele. Naopowiadały ci jakieś idiotki cudów. Jeżeli załozysz tam sportowe buty,wygladasz biednie nie wpuszcza Cie, choc to tez nie regula.Co do dziewczyn to jest najwiecej takich okolo powiedzmy 20 lat-dziewczynki ktore przyjechaly do Warszawy i czuja w Cynamonie ze sa w wielkim swiecie. Cynamon to zadna rewelacja.Wchodze tam za kazdym razem,a ostatnio mialam tshirt z myszka miki i rurki-zwykly stroj. Jak ktos chce sie puszczac to to robi,nie widzialam tam panienek z tabliczkami " za noc 2 stówy" czy cos w podobie.Pelno lansiarstwa,ale to jak prawie wszedzie w Warszawie...Jezeli idziesz sie pobawic,otanczyc to mozna tam spedzic super czas.Jezeli chcesz sie puszczac to mozesz zrobic to wszedzie.Klasyfikacja te z cynamonu to k...to porazka. milej zabawy gdziekolwiek ona bedzie

opinie które słyszałam pochodzą od bywalców cynamonu..ile w tym prawdy ? nie wiem..pójdę..zobaczę..przekonam się. Co do puszczania to zgadzam się..można wszędzie, również tam. Za opinie dziękuję.