Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malolata_17

Trądzik młodzieńczy to dla mnie koniec świata!! DOMOWE SPOSOBY?

Polecane posty

Gość malolata_17

Mam 17 lat i z trądzikiem walczę jakieś 4 albo 5. Używałam przeróżnych specyfików i chodziłam do lekarza ale 0 efektu. Ostatnio jestem tak wkurzona że zaczęłam uzywać naturalnych metod. Stosuje jakieś maseczki z płatów owsianych, drożdży, miodu. Myje twarz piwem. jakies toniki z owsianki itp. Stosuje to tydzien i efekty jak na razie beznadziejne. co jeszcze moge zrobic ? PS Wiem że ludzie mają większe problemy ale dla nastolatki trądzik jest chyba największym problemem na świecie.

tez mam 17 lat i walcze z nim równiez dobre 4 lata. Ostatnio zaczełam lykac prstamol uno (zawiera antyandrogeny) oraz piję werzbownicędrobokwiatową. pryscze znikły mi po ok 2tyg, zostały same blzny.Jestem tak scęśliwa, bo w koncu znalazlam wlasciwe(i naturalne !) rozwiazanie, moge pokazac sie ludziom. polecam gorąco, zero skutków ubocznych. Moze ci pomoże ;-)

Gość aagnieszkaa-24
A ja polecam mycie twrzy mydłem siarkowym ... Ja po tygodniu już widziałam wyraźne efekty a z trądzikiem męczyłam się od ok.15 roku życia ...

Gość paulinaaa********************
dermatolog, IZOTEC, nie znam osoby, której by nie pomógł, jest świetny.

Gość paulinaaa********************
maseczki itp tylko oczyszczają skórę, ale nie likwidują przyczyn powstawania trądziku.