Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dżagi

Jak reagujecie na faceta w...........

Polecane posty

stringach? Czy wg. Was jest to może zbyt mało męskie, może gejowskie a może podniecający meski tyłek w stringach to jest własnie to?

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
facet w stringach choćby nie wiem jaki miał tyłek zgrabny jest po prstu mało męski. To ja już wolę go bez tych stringów.

Gość jhdiufgbehrovnjewfhg
dla mnie facet w stringach to cipa...... a juz napwewno mnie nie podnieci

Gość Kocyk
Geje stereotypowo mają całkiem niezły gust więc nie wiem czemu mieliby nosić stringi. Stringi są obleśne,i w wersji damskiej i męskiej.

Gość Kocyk
Jaką?Normalną-bokserki.Zresztą sama też noszę bokserki :D

Niektóre kobiety podnieca częściowo obnażony męski posladek:)

Gość 123123123
dla mnie słodki i zabawny widok:) ale pod warunkiem ze to mój facet i tylko ja to widze:p

Gość Aee
Wnioskuje Dzagi,ze skoro ty zalozyles/as taki temat,to lubisz facetow w stringach ;] Ja..nie mam zdania. Pewnie moj by mi sie podobal,ale poza tym wyglada to ''srednio-mesko''..

Właśnie chodzi mi o to: czy jest to męskie czy nie:) Przyznam że temat kontrowersyjny. Jedni tak inni nie. Może poznamy opinię wiekszej ilości forumowiczek i forumowiczów. Co sądzą sami panowie?

Gość 123123123
dobrze by było zeby faceci się tez wypowiedzieli, bo kobieta w stringach to norma przeciez

Gość lubię ludzi
facet w stringach to OBRZYDLISTWO !!!!!!!!!! :\ mnie to degustuje ;/ a facet w bokserkach mmmm :D (ale takich obcisłych) :D mmm :D !!!! ps. sama chodzę w figach bo są najwygodniejsze, no chyba, że coś "się szukuje" to jakaś ciekawsza bielizna ;]

Figi czy bokserki dla kobiety kiedy gumki i krawędzie się odciskają przez odzież to widok epoki Gomułki i Gierka dobry dla sporcmenki a nie dla seksownej kobiety.

Gość 123123123
ja zakładam tylko stringi bo zawsze mam wrazenie ze mi sie odciska albo sciaga tu i uwdzie, facet w meskich obcisłych bokserkach mmmmmmiód:D

Gość Aee
A dajcie fotke faceta w ''obcislych'' bokserkach,bo jeszcze nie widzialam ;> Dzagi.. chyba ''sportsmenki''?

Gość amns dsbdnbmns
bleeeee babki s stringach tez bleeee...... najlepsze bokserki.

Gość 123123123
a moze najlepiej jakieś rajtury z klapa na dupie:p

Gość Kocyk
Figi czy bokserki dla kobiety kiedy gumki i krawędzie się odciskają przez odzież to widok epoki Gomułki i Gierka dobry dla sporcmenki a nie dla seksownej kobiety. "sporcmenki" :D Seksowne kobiety mają to do siebie,że ich sexappeal nie opiera się na noszonej bieliźnie.Jesteś nastolatkie,że opowiadasz takie głupotki?Każdy powinien nosić to w czym mu wygodnie,figi i damskie bokserki są wygodne i estetyczne.Gołe pośladki i pasek ocierający się o odbyt-średnio.

Stuknęło mi w ub. roku 4 dychy, a od 24 lat noszę stringi(męskie).W czasach siermiężnego komunizmu od kumpeli z Berlina dostałem prezent - zielone ,obcisłe mini stringi firmy IMPETUS. Założyłem je po długich naleganiach ofiarodawczyni a jej reakcja zadziwiła mnie (miałem 16 czy też 17 lat a ona 20) .Kumpela mój widok w tych gatkach dostała maślanych oczu .Dopadła mnie i..... prawie zgwałciła :). Potem, wiele razy gdy spotykałem się z nią zakładałem stringi ,które przywoziła mi z Niemiec.Jej reakcja zawsze była taka sama ;).Miałem w życiu kilkadziesiąt partnerek i żadna nie roześmiała się gdy prezentowałem się w stringach.Wręcz odnosiłem wrażenie,że uważają mnie za bardziej wyzwolonego,ciekawszego i godnego uwagi a większość otwarcie ,że mam seksi tyłek a k...s fajnie wygląda w takich skąpych gatkach.Obecnie noszę markową bieliznę światowych potentatów i rzadko są to bokserki.Moja obecna (od 7 lat) młodsza ode mnie o 13 lat partnerka gdy widzi mnie w boksach to mówi ,że się chyba starzeję i jak chcę spać z nią w jednym łóżku to mam się przebrać :) Pozdrawiam wszystkich fanów i fanki stringów