Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolniony grupowo

zwolnienia grupowe

Polecane posty

Gość zwolniony grupowo

Witam Mój dział otrzymał wczoraj 28.03.2009 "wypowiedzenie warunków o pracę" z zachowaniem , jednomiesięcznego wypowiedzenia ze skutkiem na dzień 30.04.2009 jako przyczynę wskazuje likwidację stanowiska pracy w miejscowośCI - X Po upływie okresy wypowiedzenia proponuje warunki: - praca na innym stanowisku, z niższą pensją w innym miejscu, wiążącym się ze zmianą przez mnie miejsca zamieszkania. do 15.04 mam dać odpowiedź lub w przypadku rozwiązania umowy o pracę dwumiesięczne wynagrodzenie. Mam pytanie byłem 28.03 na urlopie i jestem jeszcze 30.03 i 31.03 , więc NIE PODPISAŁEM potwierdzenia odbioru takiej informacji i czy jeśli wrócę do pracy 01.04 i otrzymam takie wypowiedzenie, wówcza smój okres wypowiedzenia nastąpi 31.05? czy może iść 01.04 na L4? Proszę o odpowiedź doświadczonych osób. w razie jakiś pytań jesczze dopiszę . Dziękuję

Gość józio
i dobrze. nalęglo się brudnych polaczków i głupich i każden jeden chce mieć robote. nadprodukcja jest nawet na zmywaku juz jest nadkomplet. po kiego trzymac darmozjadow , generujacych koszty?

Gość zwolniony grupowo
Ja proszę odpowiedź w temacie jak będzie mi się liczył okres wypowiedzenia, jeśli podpiszę go 01.04 jak wrócę po urlopie do pracy, na tym potwierdzeniu był tylko podpis bez daty kiedy faktycznie otrzymałem wiadomość. Pozatym to nie jest wypowiedzenie umowy o pracę., TYLKO wypowiedzenie warunków umowy o pracę. Czy może mi ktoś pomóc?

Gość zwolniony grupowo
naprawdę nikt nie wie??

Gość zwolniony grupowo
nikt nie potrafi mi odpowiedzieć na moje pytanie