Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

kafeteria zeszła na psy

Polecane posty

Gość natalinaaaaaaaaaaaaaaa
why?? ja jestem tutaj od niedawna, paru godzin, heh to kiedyś było inaczej??

Gość wszystkiego najlepszejszego
to zrob cos w kierunku aby bylo lepiej a nie tylko marudzisz :o myslisz ze mnie to nie wkur**** ze jest tak a nie jak bylo pare lat temu :o ale nie marudze wkolo tylko probuje cos z tym robic

tak, było inaczej.. z tego co zauważyłam to kafeteria lata świetności przeżywała w latach 2004-2005 ja jestem tu ok. rok----i wtedy nie było świetnie, ale też nie było źle a teraz--D N O ale to oczywiście moje zdanie

ale z czym było lepiej?? Pewnie chodzi o to ,że kiedyś wszyscy sobie tak nie 'pojeżdżali'?? I nie było tak wielu głupich tematów i głupich odpowiedzi

a tak w ogóle Z Każdym Dniem... ładny kolor oczu masz :))

byly gupie pytania i byly gupie odpowiedzi ale na troche innym poziomie :classic_cool: no i ludzie wymyslali niesamowite prowokacje 🖐️

nie jestem tu od początku, lecz czytałam stare tematy i panowała tu wtedy taka fajna atmosfera a teraz po pierwsze że nuda, to jak coś napisze to pierwsze posty do wyzwiska i obelgi.. i piszą je osoby oczywiście nie pod swoim nikiem..

Gość wiecie co mozecie sie smiac
zaszla na psy ? tylko sie usmiechne:D i poczochram czuprynke, nie bobra

Zobaczę jak długo pojeżdzisz,spróbuj i będziesz zbanowany/na :P Czy to cię jeszcze nie nauczyło? Jak długo twoje zachowanie będzie przypominać nadętego balona?:P:O

bo bylo pod kogo sie podszywac :P

ahaaa, rozumiem większe jaja były, może to wynik tego,że wiosna jeszcze nie przyszła i nikomu do śmiechu nie jest ;) bynajmniej mnie ;) heh

Ja tu siedzę od ok. 2 lat i w sumie nie widzę rożnicy. No ale ja nigdy nic nie zauważam :O Podszywy kiedyś były fajne, bo były nowe. Teraz ciągle się powtarzają i już nikogo nie śmieszą...

Nieraz śmieszą fajne są ogólnie:D Palec to Tyś taka wtajemniczona jest?, po Tobie bym się nie spodziewał :D

Wow :D powaliłaś mnie :classic_cool: , a to tylko półtorej roku pod pomarańczami :(:(:O:O:O

Gość jestem tu od 2003 roku i wtedy
naprawdę było zajebiście.kafeteria była najlepsza w latach 2003-2005,a szczególnie było super w 2004;)W 2005 zaczęło sie wszystko psuć...to był zjebany rok...

Gość yhfgjhgf
to tak jak ze wszystkim, zycie byłoby zbyt udane gdyby frajerzy w ogole sie nie rodzili :O

Gość do jestem tu
tzn. przez co? , przez kogo? , jakie byly wtedy niby tematy? itp

ja uważam że tematy to były takie jak i teraz, chodzi o atmosfere.. i teraz na dodatek ci co zanudzają wyzywają innych od zanudzających.. ludzie są śmieszni :D

i nikt z tych durnych kafeteriuszy nie potrafi powiedzieć swojego zdania we własnmej osobie... jakież to cuchnące tchórzostwo!!

Gość yhfgjhgf
niektórzy jak to cos nademna chyba byli wychowywani w dzikim lesie przez dziki albo dzikie małpy :D