Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BiaUa

Piszcie swoje największe wpadki

Polecane posty

Gość ghjkl
A dlaczego Ty nie wpisalaś?

Gość BikiniKill
Jechałam raz rowerem i miałam warzywa z działki w siatce , siatka się porwała i wszystko poleciało na ulicę, samochody stoją a ja zbieram to wszystko :P Ostatnio zostawiłam wkładkę (zużytą :P ) w łązience i zapomniałam zabrać, teraz się wstydzę przed wspólokatorami :P

Gość Oandona
Sytuacja ze studiow. Pani wykladowczyni siedzi przy biurku, ja do niej podchodze, mowie do niej a nagle guma z buzi wyleciala mi na jej papiery :( myslalam ze spale sie ze wstydu. Koszmar to byl

Gość pifpaf
wlasnie pwadlem na ten topik :P

Hehhe. Ja miała kiedyś taką wtope słowną. Tata mówi że jak telefon dzwoni to nie slychać dźwięku. To ja się pytam czy ma włączany ''wibrator'' zamiast ''wibracje''. Głupio się czułam. Ale sie nie skapł chyba bo nic nie gadał :P

Gość O-n.a
Kiedys bylam u kolezanki na urodzinach. To nie byla jaks przyjaciolka ani nic takiego- po prostu kolezanka ze studiow. Zawsze jej zazroscilam bo miala ladne ciuchy, byla bogata itd. No i wyszlam na tej imprezie do lazienki sie zalatwic, a tam bylo pelno kosmetykow i zaczelam szperac w tych kosmetykach, patrzec co tam ma, az wszytsko rypnelo na podloge i huk niesamowity. Puder w kamieniu sie rozwalil, cienie tez, duzo tego tam bylo. Wstyd jak cholera, do dzisiaj ta dziewczyna nie odzywa sie do mnei