Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgkgkg

Czy duży w pierwszych tygodniach brzuch może opaść?

Polecane posty

Gość jgkgkg

W pierwszych tygodniach ciąży (trzecim, czwartym) miałam duży brzuch z powodu zmian w hormonach. Dwa tygodnie później on zrobił się mniejszy i miękki. Czy to oznacza coś złego?

Gość jgkgkg
Hej, czy jeszcze żadna z tego forum nie byla w ciąży? Czy wasze brzuchy powiększały się czy też był moment gdy stały się mniejsze i bardziej miękkie?

Gość jgkgkg
NIkt stąd nie ma żadnych obserwacji dotyczących brzucha???

Gość qwerr
jak na mój gust to miałaś brzuch wielki raczej od problemów z jelitami -może jakies wzdęcia, zatrzymanie wody albo coś. W tak wczesnej ciąży to macica jest niewielka więc co niby miało by się powiększać? A to ze ci potem zeszło to widać na skutek tego że widać problem minął. Ale jeśli sie denerwujesz to skontaktuj sie ze swoim ginekologiem. :)

Gość ja ci oddpowiem
na poczatku ciazy macica jest mala- ma wielkosc mandarynki mysle ze duzy brzuch na poczeatku ciazy to przez zaparcia i wzdecia, czeste na poczatku ciazy

Gość jgkgkg
O, dzięki za info. Bo ja od wizyty u lekarza panikuję że mam "pustą" ciążę - wydawało mi się że mam mniej wzdęty brzuch a lekarz dziwił się że macica mała. (Beta HCG mam dopiero zrobić za kilka dni.)