Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniaa__

Rzucił mnie chłopak...

Polecane posty

Gość Niuniaa__

Nie umiem się z tym pogodzic;( Kiedyś mówił mi, że jestem piękna i że nie widzi świata pozamną... Niedawno zerwał ze mną przez sms i zaczął mnie wyzywac... Jak mam to rozumiec?;( Ja go nadal kocham, nie rozumiem dlaczegoo... ;(( Pomóżcie, co mam zrobic?;(

Gość dfsagfaaaaa
a ile amsz lat a ile ma chlopak i jak dlugo jestescie

Gość moje skromne zdanie jest takie
jakie to ma znaczenie?Ile maja lat ? On poprostu nie chce już z nią być i tyle!Może poznał inna i nie wiedział jaki podac powód zerwania?Dlatego zachował sie jak ostatni cham, piszac SMS

Gość ahaaaaa
Ja obstawiam że mają ok. 15 lat

Gość Niuniaa__
Nieważne ile mamy lat... Jest odemnie rok starszy, ale 2 lata siedzi... Proszę pomóżcie... Ja go nadal kocham;(

Gość gość
Ja będąc porzucona zamówiłam urok miłosny na stronie http://magicznerytualy.pl - facet wrócił niedługo z przeprosinami.

Gość gość
Rozstania bolą najbardziej na świecie. Ja nie dałem rady. Kochana mnie porzuciła, zostałem sam, nie wiedziałem co z sobą zrobić. W końcu zdecydowałem się zamówić urok miłosny na jej powrót (na http://urokmilosny24.pl ) i całe szczęście podziałało. W końcu odetchnąłem z ulgą i znowu jestem szczęsliwy.

Gość anless_30
Jakiś chory jest olej go dziewczyno a swoją drogą jak można kobiete wyzywać albo nie daj boże bić jak by tak moją kobiete facet wyzywał nie ważne czy przez smsa czy na żywo dostał by bombe w morde żeby popamiętał !

Gość gość
Nic sie nie dzieje,bez powodu moja droga.Widocznie poznał inna,nie jest Ciebie wart,bo normalny facet zrywa mowiac prosto w oczy i wyzywa od najgorszych.Zastanów sie,moze cos przeskrobalas? Jakis lircik z innym?albo moze zauwazylas,ze np ostatnio mial dla ciebie mniej czasu,byl bardziej niedostepny itp

Gość gość
przejdzie ci - spotkasz bogatszego,wyższego któy lepiej ci dogodzi.