Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna koala

to ta

Polecane posty

Gość czarna koala

http://www.suknieagnes.pl/pl.html, kolekcja 1, suknia 1826. dzis mierzyłam, jestem zdecydowana. chyba ze zmienię zdanie bo mam jeszcze jeden salon do obskoczenia :P ale na razie ta prowadzi.

musisz wejsć w adres linka i sama znalezc kolekcje 1 i suknie :) bardzo ladna, jesli wiesz że to ta to nie szukaj juz innej...

Gość czarna koala
stronka sie troszke dlugo otwiera, ale coż poradzic, jak ją tak skonstruowali... najpierw sie otworzy obrazek, potem --> kolekcje damskie, kolekcja 1 i bodaj w trzeciej planszy zdjęć w pierwszym rzędzie od góry jest kiecuszka. :)

a nie nie mi to wogole error wyskakuje:) ale moze i lepiej. bo wole juz tyle nie ogladac tych sukien po tym jak moja juz mam bo cos mi brzydnac zaczyna :-)

Gość czarna koala
a to tak zawsze jest, nie przejmuj sie :D ja tez tak mam, jak cos kupie to mi sie od razu przestaje podobac. a po jakims czasie wygrzebuje z szafy i sie dziwie skad ja mam taki fany sweterek/bluzke/spodniczke...

Gość K_O_B_R_A
ładna :-)

Gość madagarska
ładna, ale w sumie taka zwyczajna

Gość justass
podoba mi się

sliczna:) ... a jak cena tego cuda jesli mozna spytac?:)

Gość czarna koala
trzy tysiące z groszami.

Gość czarna koala
no wlasnie to jedna z nielicznych z dosc prostym krojem, bez falban, firan, gnieciuchów na spódnicy... ja jestem dosc niska wiec z takimi bajerami wyglądałabym jak chodzący ptyś :) a ta ma górę pięknie podkreślającą biust - i ta koronka po wierzchu... szkoda tylko ze nie może być kolorowa, bo mi sie marzyło takie poszycie z koronki bordowej albo granatowej... a babki w salonie nei chciały mi jej dać, ze mi nie bedzie pasowac :P uparłam sie i same przyznały że się nie spodziewały ze bedzie tak ładnie... ale Bogiem a prawdą powiem wam, że kurde te suknie to wszystkie są piękne. wszystkie. nawet te "bezy" - była w salonie dziewczyna na mierzeniu, wyszła w takiej typowej właśnie "bezie", z falbaną, trenem, wszystkim w ogole - i wyglądała prześlicznie :)

hm no niektore dziewczyny ladnie wygladaja wlasnie w tych typowych bezach. wszystko zalezy od urody. jak to mowia ladnemu we wrzystkim ladnie wiec ladna dziewczyna bedzie sie ladnie prezentowac. mnie w mojje kiecce denerwuje tylko ze niby jednoczesciowa ale ten gorset jest tak dziwnie odciety od dolu sukni. inne tak gladko przechodza. ale coz. cos mnie w niej zauroczylo i teraz niecierrpliwie czekam do sierpnia :)

Gość Karina_Wiosna
3 tys za ta suknie?! jest ladna ale na moje nie warta tyle...

Gość czarna koala
podobnież cenę winduje duuuuża ilość koronki. fakt, jest jej sporo, cały dół jest nią pokryty, wiec pewnie to i prawda.

ładna, dość ozdobna suknia, piękny staniczek i koronka, myślę, że na żywo wygląda świetnie:)

Gość duśka-dulska
śliczna :)