Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedobra.dziewczyna24

Pisać czy nie pisać?

Polecane posty

mileismy osatnio problemy i nienajlepiej sie działo,on teraz wyjechał do domu sie uczyć a ja pojechałam do siebie,strasznie z anim tesknie i zastanawiałam sie nad tymi problemami i usawiadomiłam sobie że to moja wina bo nie okazywałam mu czułości,byc moze on mi teraz nie okazje,czy nie przesadze jak w smsie napiszę że mi go brakuje czy zaczekać jeszcze tydzien do czasu aż się zobaczymy?

dlaczego dzieciaki?

Gość ratuje swiat
napisz :)

nie będzie się smiał z takiego smsa? on jest taki że w życiu nie powiedzia mi nic złego nawet jesli był bardzo zły i cos mu sie nie podobało to sie powstrzymuje ,jest teraz chyba zminy bo ja ostatnio byłam ale tak ni z gruchy niz pietruchy że tęsknię? czy zaczekac i twarzą w twarz?

Gość mala księżniczka
a dajcie se po ryju i będzie git skoro nie macie większych problemów

mamy problem z komunikacją ja się zastanawiam czy o tym z nim pogadac,nawiązac do tego problemu czy sobie odpuścić i próbowac naprawić jakoś,powiedziec tylko zeby mówił o swoich potrzenach i o tym co mu nie psuej a nie tłumił

coś miłego? hmm macie jakiś pomsł na cos miłego ,takiego co fajnie byłoby przeczytać przed snem?

Gość choholudek
ta.... ja swojej na dobranoc pisałem "na dobranoc cmok w krok" :P

Ja pisze"Tęsknię.Pamiętaj,że mimo wszystko jest ktoś kto na Ciebie czeka" Moze i banalnie:)

brzmi całkiem fajnie wiem że kocha itd ale nie wyobrażam sobie żebym miała cos takego od niego dostac bo to taki "zimny drań' ,kochany ale gra twardziela:p i dlatego szukam zcegos co go rozbije ale nie pomysli równocześnie że sie podlizuję bo narozrabiałam ostatnio i mam wyrzuty sumienia...

a może skoro jest zajęty nauką bo wiem że jest to dac mu trochę czasu dla siebie,nic nie pisać tylko odczekac do jutra i napisac czy tam odpisac bo on ostatnio pisał,coś neutralnego że widziałam fajny prgram w tv itp???

zrob jak uwazasz.Znasz go lepiej:) Ja bym dzis wieczorem napisala jednak"Dobranoc i cos jeszcze:) To mu w nauce nie przeszkodzi a na pewno poczuje sie wazny dla Ciebie Facetom trzeba okazywac troche uczucia.Wtedy sami sie otwieraja:)

tylko ostatnio zachowuje sie jakby miał mnie troche dośc,niby jest chory ale w ciągu 3tygodni mógłby wgospodarowac chociaz dzien zeby ze mna spedzic:o przyznaje ze to moja wina bo nabroiłam ale boje sie ze takie słodkie wyznanie tylko go wkurzy albo nie tyle wkurzy co pomyśli że sie nudzę i dlatego nagle jestem miła... nie mam pomysłu co zrobić,poważnej rozmowy prez smsma zaczynac nie bede a pisac o pierdołach tez nie chce

napisz mu cos milego dla rozluznienia sytuacji:) Nastepnym razem moze on cos pierwszy napisze:) Powazna rozmowa raczej w cztery oczy:)

dzieki Brzydula30 :) pewnie masz rację cos na pewno napiszę,popracuje tylko nad tym żeby było miłe ale nie podejrzanie słodkie;)

napisz:) Czasem warto sie przelamac:) Bedzie Ci milo jak on napisze nastepnym razem:) Pozdrawiam:)

dzięki! i również pozdrawiam🌼