Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweetypreety

Lot samolotem...do tych co juz lecieli

Polecane posty

Mam do was pytanko jakie to jest uczucie przy starcie i ladowaniu???co mam robić w samolocie lece sama z warszawy do chicago takze ok.12 13 godzin wydaje mi sie ze umre z nudow macie jakies rady czy cos??? oo albo co do bagazu podrecznego

Gość tabletka na sen

Gość trele morele baks
uczucie fajne. Czasami zatyka uszy. Do samolotu książka, gazety, mp3, poduszka-jasiek :-),do podręcznego nie wkładaj nic ostrego,żadnych płynów,perfum, kosmetyków.Miłego lotu:-D

Gość Myszkaa komputerowaa
Ja bralam ze soba mp3, gazety i laptopa, zeby obejrzec sobie film, ale wiadomo.. na baterii dlugo nie wytrzymal :)

Gość gfddfgdg
Ja zawsze mam pod ręką sudoku, mp3 i jakąś gazetę :D Najdłużej leciałam ok 12 godzin (z przesiadką w Holandii)

i czy ktos z was wylatywal z lotniska z warszawy jesli tak to jak to po kolei wyglada nie chce sie zgubic albo wyladowac w chinach hehe :P

Nie zgubisz sie na pewno :) Na bilecie masz napisane wszystkie potrzebne informacje. Przed wsiadaniem do samolotu zostaniesz jeszcze 2 razy sprawdzona czy to aby poprawny lot :) Spokojnie :)

Gość gość
Cukierki sobie wez prawdopodobnie przydaadza sie w czasie lotu :) I to nie zart :)

Gość gfddfgdg
Ja zawsze żuję gumę do żucia w trakcie staru i lądowania, ktoś mi tak radził ;)

Ja za pierwszym razem jak lecialam, bylam kompletnie zielona... i chcialam wsiasc na samolot lecacy na jakies wyspy egzotyczne, nie pamietam nazwy :D Ale wlasnie przy sprawdzaniu biletow dowiedzialam sie, ze stoje w zlym miejscu. Tam sa numerki na bilecie napisane, przy ktorym zejsciu stanac, bedziesz przynajmniej wiedziala gdzie isc hi hi :)