Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiula86

Co ubrać na ślub cywilny swój?Doradzcie prosze...

Polecane posty

Planujemy ślub cywilny na wrzesień lub grudzien.Byłam raz na takim ślubie ale panna młoda miala tradycyjna suknie-potem był kościelny.Dlatego nie wiem za bardzo jak sie ubrać.Czy bardziej wystawnie czy w zwykły kostiumik?I koniecznie musi być spódnica-sukienka czy mogą być spodnie?Czy nie wypada? Proszę doradzcie cos!!!!!

Gość głupia jesteś czy co
załatw sobie ślub kościelny a nie będziesz cyrki robić z cywilnym

Gość kotka222
wybierz jakas ladna sukienka nie w jasnym kolorze np zlotym kostium jest za skromny moim zdaniem

Gość gfddfgdg
Co ubrać? Najlepiej siebie

Gość obsassdf
jakby można było odpowiedzieć że siebie to pytanie musiałoby brzmieć "kogo ubrać" a nie "co" :D

oczywiście ze spodnie odpadają jak można na taką okazję w ogóle myśleć o założeniu spodni?? tylko sukienka, jakaś koktajlowa, teraz jest ogromny wybór i każda znajdzie coś dla siebie

Nie prosze o doradzenie w kwestii wyboru slubu czy cywilny czy koscielny-bo juz zdecydowałam wiec nie piszcie mi ze mam wziasc koscielny.Pytam tylko o ubiór.

Ok,ale jesli to bedzie grudzien to co do butow-to pewnie nawet najładniejsze kozaczki odpadaja,co?

Gość kotka222
tylko inny kolor np krem

Nie chce nic ekstrawaganckiego ale tez chce ładnie wyglądać. Pozatym jestem raczej dosc dobrze zbudowana :P wiec nie ubiore krótkiej sukienki.Zreszta mam potężne łydki i sie ich wstydzę ....Dlatego to pyt o spodnie.Tak myslalam ze sie ich nie ubiera ale wolałam zapytać :) Co do butow zero obcasu!!!!Jestesmy równi z narzeczonym,nie chce sie glupio czuc.

Gość magnoliowq
ja brałam ślub w styczniu. sukienka brudny róż w złote hafty do pół łydki. remowy żakiet z jedwabiu- cienki. Czółenka kremowe lakierki ze złotymi szwami, torebeczka złota, inej nie udało mi się kupić. Jakoś poszło, ale niezbyt sie do tego przykładałam- to była tylko formalność:p

Gość doradze ci lepiej
Najwazniejsze zebys Ty sie dobrze czula w tym co ubierzesz i zeby Ci sie podobalo:) Rozne sa gusta:)