Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssdsdsd

Jestem blada.

Polecane posty

Gość ssssssssdsdsd

I nie pasuje mi to do koloru włosów i nie za bardzo do kolorów oczu, co zrobić by byc chociaz mniej blada? Opalać będe mogła sie dopiero pod koniec Maja a solarka raczej odpada bo po niej niszczy sie skóra. Są jakies dobre preparaty ? czy coś? Owoce moze jakies?

Gość ssssssssdsdsd
Bo widze ze to nie układa sie ze sobą, oczy mam brązowe a włosy ciemny blond.. brzydko to wygląda ..

Gość ssssssssdsdsd
Po nim mogą byc zacieki :P Chyba

Gość a grzeczny był
jak kupisz dobry brązujący krem do twarzy to zacieków nie będzie. ja wyglądam jak wampir, jestem blada jak ściana przez całe życie, włosy mam ciemne, prawie czarne i ciemne oczy. to jest dopiero patologia :P

Gość ssssssssdsdsd
ale do włosow ciemnych to jeszczze pasuje a do ciemnego blondu nie :o

polecam krem brązujący loreal jest do jasnej i normalnej karnacji,nie robi zacieków i smug

Gość ssssssssdsdsd
a ile kosztuje?

Moim zdaniem to właśnie oryginalne połączenie! Ciesz się tym, co masz i co Cię wyrożnia. Ewentualnie radziłabym poeksperymentować z kolorem włosów

Gość pycha pychaaa
a ja lubie blade brunetki m jak bella swann ze zmierzchu

Gość ssssssssdsdsd
własnie chce se pofarbowac na brąz ale wszyscy mi odradzają bo mi mówią ze mam ładny kolor włosow, bo mam taki ciemnowaty blond cos jak by ciemne złoto ;P hehe

Gość ssssssssdsdsd
w szkole by sie czepiali ze mam farbowane :Pdyra i nauyczycielki :P

Gość se
do dupy z kremami, po to sie trzeba nimi ciagle smarowac, bo ciagle przy myciu sie zmywaja :/ czy chcecie czy nie jakies zacieki czy cos powstanie :/ a jak sie ktos poci bardzo to juz wogole masakra... nie lepiej naturalnie? beta-karoten jak wspomniane bylo? albo marchewki wpier. da. lac? w kazdej postaci...? kolezanka pieknych kolorkow dostala. wszystko z umiarem, zeby sztucznie nie wygladac.

Gość ssssssssdsdsd
Hmm, a tam poczekam opale sie:D

Gość gienowefa
ja uzywam balsam brazujacy dove iejst zajebisty

Gość ssssssssdsdsd
z drugiej strony patrze na te dziewcyzny co przzeginaja z solara i ciesze sie ze mam bladosc jaka mam:P

Gość blah blah blah
"do d**y z kremami, po to sie trzeba nimi ciagle smarowac, bo ciagle przy myciu sie zmywaja :/ czy chcecie czy nie jakies zacieki czy cos powstanie :/ a jak sie ktos poci bardzo to juz wogole masakra..." jak kupujesz gówno to masz z tym problem. polecony loreal, ewentualnie krem brązujący garniera to mistrzostwo, jeśli chodzi o nadawanie kolorytu twarzy. nic się nie zmywa i zero zacieków. a wpieprzanie marchewki też polecam. picie kubusiów też, ja piję już trzeci miesiąc i jestem brązowa.

Gość ssssssssdsdsd
Hmm wyproboje te marchewki i te dobre kremy moze cos zdziała, a jak narazie będe posiadac to bladosc to podkładu bede uzywac:P ale tez nie zbyt tuszuje bladosci ale co tam haa:D

Gość se
nie mam problemu, bo nie uzywam, to nie sa zwykle kremy, ktore wchlaniaja sie w skore nawilzaja itp, lecz ja koloryzuja. kazdy ma odmienne zdanie, nieprawdaz? autorko. marchewki, soki na ich bazie . a jak nie lubisz, lub niewygoda, to ten beta-karoten. nie szkodzi zdrowii wogole, a pomaga i latwiej sie opalic. skora lepiej chwyta. milego wieczoru. ja wychodze, nie bede sie kisila przed kompem, adios!

Gość neverwinter nights
ja też jestem blada, ale ja robie wszystko żeby to pogłębić :)

Gość ssssssssdsdsd
Dzięki za wszystkie rady:D