yassminelka 0 Napisano Marzec 28, 2009 Czy to normalne, ze na kilka tabletek przed skończeniem opakowania mogą sie pojawic objawy takie jak przed krwawieniem z odstawienia? kochałam sie miesiac temu, potem mialam krwawienie i dodatkowo zrobiłam test, wiec chyba ciaza odpada, ale chodzi mi właśnie o to, czy też tak macie dziewczyny. Proszę o odpowiedzi, nie moglam nigdzie znaleźć nic o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Marzec 28, 2009 up! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Marzec 28, 2009 proszę, odpowiedzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Marzec 28, 2009 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojojjj Napisano Marzec 28, 2009 mnie bolały piersi przy cileście strasznie i musiałam zmienić.. to skutek uboczny tabsów, zatrzymują wode w organiźnie i wogóle sieją straszny syg więc jak nieminie to je zmień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Marzec 28, 2009 wiesz chyba tak zrobie, zostaly mi jeszcze 3 tabletki do konca a juz mnie bolą...eh:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojojjj Napisano Marzec 28, 2009 a które to opakowanie? bo przez trzy pierwsze to podobno organizm się przystosowuje i mogę wystąpić takie objawy - ja miałam po 6 dalej bolesne i to przez dwa tydonie do okresu jak nie więcej i to był taki ból że niemogłam spać na boku jak one się przechylały, ani biegać nawet po schodach chodzić: normlanie w rękach bym je nosiła najchętniej a mam nieduży biust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manuna Napisano Marzec 28, 2009 zajrzyj tutaj zawsze dostniesz odpowiedz www.kobieta.mojeforum.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Marzec 29, 2009 to juz 10 opakowanie..ale nie zwracalam wczesniej uwagi na to czy tak mam jak koncze tabletki, wiem ze zawsze mnie piersi bolaly jak juz odstawilam, ale czy na kilka tabletek przed odstawieniem to nie pamietam, teraz tak sie zastanowilam na d tym i nie wiem czy to normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach