Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 28, 2009 internetu;).A nie moge znaleźć:O.I nie interesują mnie pierdoły w stylu jak z wikipedii ale porządne opracowania jak np. vogla preparatyka organiczna;).Muszę pewne świństwo zrobić i potrzebuję szczegółów:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Marzec 28, 2009 najlepsze były z proszku do pieczeniai kwasku cytrynowego w opakownia od kinder niespodzianek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Marzec 28, 2009 CBŚ zostało poinformowane o planowanym przez ciebie zamachu bombowym, z wykorzystaniem bomby samodzielnej produkcji, na centrum seniora w Otwocki. Miłego dnia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za mało danych Napisano Marzec 28, 2009 powiedz co chcesz zrobić, to się coś znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 28, 2009 "ladaco bedziesz produkował bombe metodami domowymi " To mogę zrobić bez dodatkowej pomocy:P.Do teog tu mam lekturę na ten temat:P : http://www.scribd.com/doc/6621120/Pirotechnika-i-Mw A chodzi mnie o związki tiolowe-może być produkcja z siarki albo siarkowodoru.Chyba tak najtaniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe black 0 Napisano Marzec 28, 2009 Harper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 28, 2009 A gdzie to można zobaczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe black 0 Napisano Marzec 28, 2009 http://chomikuj.pl/TheMordor hasło katowice hmm może w streyerze, wiem gdzie jest biochemia ale może chemia tez pod to podchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem z Raju 0 Napisano Marzec 28, 2009 Amant, porzuciłeś poszukiwanie kobiety na rzecz produkcji zw. chemicznych? bez urazy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vittorio Bimbetti 0 Napisano Marzec 28, 2009 Amant wiem gdzie mmożna kupić taką książkę, ale znając twoje mordercze zapędy nie podam Ci linka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 28, 2009 "Jestem z Raju Amant, porzuciłeś poszukiwanie kobiety na rzecz produkcji zw. chemicznych? bez urazy " Nie porzuciłem tylko nie mam chęci ostatnio się fatygfować:O.A morderczych zapędów nie mam:P.Gdybym miał to bym namawiał do spożycia produktów mojej syntezy oraz częstowania innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 28, 2009 Dodam że też wiem gdzie mozna kupić:P.Ale cena poraża:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem z Raju 0 Napisano Marzec 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 28, 2009 A może ktoś chce przepis na kwas 4 hydroksymasłowy?On też jest intensywnie używany np. na dyskotekach i podobnych schadzkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 28, 2009 Znalazłem ciekawą stronę http://www.chemorganiczna.com/content/view/91/46/ . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach