Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronki mam baiedronki

z zaamarków wychodza biedrony i biedronki

Polecane posty

Gość biedronki mam baiedronki

nie wiem skad ich tyle, ale chyba wiosna idzie i ciepło poczuly :D moze by ich wysłac do...biedronki ::D

Gość nie wysylaj bo zrobią z nich
mielone :(

Gość to uwazaj bo
zaraz pajaki bede wylazily :O

A gdzie się je wypuszcza na wolność jak zimą mróz za oknem? lepsza szybka i bezbolesna ( w miarę) śmierć pod moim kapciem niż powolne zamarzanie gdy na dworze -15....

Gość oj aj
oj nie nie nie. nie mozna nic zabijac (no z wyjatkiem tego czego nie zauwaze;]) ja, jak cos nieproszonego jest w moim domu (cmy,pajaki,tudziez biedronki) biore sloiczek, wkladam to do niego i wypuszczam na dworzu, a jak jest zimno to do piwnicy

Gość biedronki mam biedronki
oj" pajągi" ?? a fuuuuuuuuuuuj nie chce zeby wyłaziły "pajągi" lepiej niech zostana tam gdzie sa, przynajmniej ich nie widze, a co zrobiz z biedronkami?? zn teraz juz mozna wypuscic. w ogóle to małe takie, wszedzie sie wcisnie, ale codziennie po 2,3 w moim pokoju ?? nieeee nooo co za duzo to nie zdrowo. out... do biedronki :D

no dobra, przyznaję że nie wszystkie zabijałam... często przenosiłam je na kwiatki doniczkowe, żeby sobie trochę zielonego pojadły... ehh, chciałam zaszpanować na kafeterii jaka to jestem bezwzględna...