Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

mam zaniki pamięci

Polecane posty

Gość mozart
czarna dziura __ dziekuję

Amant Ty mowisz powaznie?:( moze jak pojde do lekarza to zleci mi jakies badania krwi i coś tam moze wyjdzie... a jak nie to pojde prywatnie do lekarza to pewnie coś podziała w tym temacie...

To masz przyjaciela - kawy nie piję, papierosów nie palę, odzywiam się nie za zdrowo to fakt, ruchu mam troche w pracy, ale przydalo by sie na pewno wiecej i mam zamiar to zmienić może zadziała...

Gość mozart
nie wiem do kogo pytanie kierowane, ale wyaje mi sie ze w mojej diecie jest za mało owoców. Ogólnie dużo pije herbat oowcowych bialej czarnej do tego czasami soki, woda(ale wiecej latem). Jeśli chodzi o ruch to dwa razy w tyg. chodze na aerobic, a tak pzrewaznie przed kompem ćwicze palce heheh.

Gość mozart
kawy nie piję i nie palę.

szukam czegos w google ale to co znajduje nie brzmi ciekawie... zaniki pamięci są objawem patologii układu nerwowego :O

Gość mozart
Boli mni eprawa pacha, nie wyczuwam guza nic z tych rzeczy ale niepokoja mnie te objawy. Boze juz sie sypię, stara jestem

"czarna_dziura (dziurawka@wp.pl) Amant Ty mowisz powaznie? moze jak pojde do lekarza to zleci mi jakies badania krwi i coś tam moze wyjdzie... a jak nie to pojde prywatnie do lekarza to pewnie coś podziała w tym temacie... " Niestety ale konowały są przeważnie gorzej niż złe:O.A jeżeli masz plomby z rtęcią albo łykasz przetwory ze słodzkami to przyczyna jest oczywista:O.