Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakloopotanaaaa

Czy mozna byc w ciazy

Polecane posty

Gość zakloopotanaaaa

i nie miec zadnych objawow?

Gość kolejna idiotka
a ty jestes w ciazy i nie masz objawow czy moze mialas 5 okresow i mylisz, ze jestes w ciazy??? :)

Gość zakloopotanaaaa
huj cie to obchodzi co ja jestem, nie rozumiesz pytania to sie nie wypowiadaj idiotko

Gość prowokacjaaa
kolejna idiotka hehehe :D

Gość zakloopotanaaaa
same jestescie idiotki, bo nie majac nic do powiedzenia tracicie tylko swoj czas! hahaha... nie rozumiem co jest dziwnego w tym pytaniu

Gość prowokacjaaa
ja nie rozumiem, co jest dziwnego w tym, że można być w ciąży bez objawów. Albo też nie rozumiem, jak można nie wpisać w google "objawy ciąży" i sobie nie poczytać na ten temat, skoro się ma takie obawy

Gość zakloopotanaaaa
po pierwsze idiotko czy ja pisalam ze mam jkies obawy???? a po drugie nie bede wpisywala w google objawy ciazy bo mnie one nie interesuja. czytaj ze zrozumieniem tepaku

Gość kolejna idiotka
:D :D :D glupich nie sieja, sami sie rodza hehehe

Gość prowokacjaaa
jak byś YntelYgentko w google wpisała "objawy ciąży" to byś znalazła odpowiedź na pytanie, która nam tu zadałaś i napisałam OBAWY a nie OBJAWY trudne słowo :P

Gość zakloopotanaaaa
hahaha a ja napisalam OBAWY a nie OBJAWY kretynko, hahahah smiac mi sie chce idiotki wchodza na temat, uwazaja ze takie to glupie a jednak musza sie wypowiedziec... hahaha, zawsze znajdzie sie ktos taki pojebany

Gość zakloopotanaaaa
srutututu dzieki za normalna wypowiedz:) choc jedna normalna osoba:) P.S. Kliknelam:)

Gość prowokacjaaa
sorki pani YntelYgentko, chyba jednak do pięt ci nie dorastam, więc z mojej strony to będzie koniec dyskusji jeśli ktoś używa wyzwisk i wulgaryzmów zamiast normalnych zwrotów, to nie chce mi się z nim gadać żegnam ozięble

Gość fhsrhaer
nie idiotko, napisalas objawy, wiec spierdalaj juz spac

Gość srutututututu
no chyba poprostu niektorym klania sie nauka czytania ze zrozumieniem:) dzieki za klik

Gość kolejna idiotka
dokladnie, w pierwszym poscie napialas objawy hahahahhaa ale debilizm :)

Gość fhsrhaer
i jaka sluchana:classic_cool:

Gość zakloopotanaaaa
22:17 [zgłoś do usunięcia] zakloopotanaaaa po pierwsze idiotko czy ja pisalam ze mam jkies OBAWY???? a po drugie nie bede wpisywala w google OBJAWY ciazy bo mnie one nie interesuja. czytaj ze zrozumieniem tepaku hahahaha, i co tepaki:) hahahah a tak poza tym Pani prowokacjo prosze sobie zerknac kto zaczal od wulgaryzmow:) Nie ma Pani nic ciekawego do powiedzenia w moim temacie, to niech Pani sobie zalozy swoj i tam pisze pierdoly:)

Gość zakloopotanaaaa

Gość prowokacjaaa
miałam nie pisać, ale czuję się w obowiązku sprostować, ponieważ mój w gruncie rzeczy niewinny past (no, może prawie niewinny ;) ) został opacznie zrozumiany. wypowiedź 22:05 [zgłoś do usunięcia] prowokacjaaa kolejna idiotka hehehe odnosiła się do postu osoby o pseudonimie "kolejna idiotka" umieszczonego wyżej i broń boże nie miała na celu ubliżaniu Autorce. Także chyba wynikło tu niepotrzebne nieporozumienie. Nie zwykłam była wyzywać ludzi, nawet anonimowo w internecie.