Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlagmnietrafizaraz

sobota wieczor - moj facet na baluje a ja siedze na kafe!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość szlagmnietrafizaraz

nie, no po prostu nieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj facet (z ktorym mieszkam i twierdzi do cholery ze mnie kocha) poszedl na urodziny brata swojego ojca. ja nie poszlam, nie wazne. mial w kazdym razie wrocic tak szybko jak sie da. to dzwoni do mnie i mowi mi ze sorry ale jeszcze chcialby wyjsc z kuzynem na miasto, i ze wroci o drugiej w nocy. no po prostu beznadzieja, jak ja mam tego dosc. mam ochote mu sie odegrac, tylko nie wiem jak....

Gość Czemu nie poszłaś
I dlaczego skoro nie poszłaś masz teraz pretensje?

Gość szlagmnietrafizaraz
nie poszlam, bo nie moglam, a dokladniej on nie mogl mnie zabrac. dluzsza historia. w kazdym razie on wie dobrze, ze na niego musze siedziec i czekac. to sobie wymyslil - z urodzin na impreze. a co tam, niech sobie siedze.

Gość hossa-bessa
oj żenua... wiesz to wyglada tak jakbys poza facetem zycia nie miala... jest sobota- niech sie bawi.Wkoncu wróci o tej 2 :) zapal sobie, winka sie napij -moze jeszcze dzis seksik bedzie:D

Gość dorota084
a ja mojego sama wyslalm z kumlpami na impreze:) nie umre jak wyjdzie w sobote;P jeszcze dałam mu auto zeby nie lecial w deszczu zaraz napiszecie ze jestem jebieta:) eh

Gość teraz to topik o piciu leć
Tu cie przytulimy :)