Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiasiaaaaa

czy jest tu jakas dziewczyna ktora miala sesje albo

Polecane posty

Gość misiasiaaaaa

jest fotomodelka?

Gość studętka filologii polskiej
ja miałam sesje. pytaj o co chcesz

Gość misiaaaaa
Bo slyszalam że podobno trzeba na początku od razu pozować nago. A ja nie mam odwagi, może kiedyś jak się oswoję z pozowaniem.

Gość studęt
studętka gdzie studiujesz?

Gość studętka filologii polskiej
na WSOzP

Gość studęt
eee to lipa

Gość misiasiaaaaa
podszyw. chce znać cenę takiej sesji ..orientacyjnie...

Gość misiasiaaaaa
oo studętka filologi skoro styudiujesz na wszop to pewnie jestes z okolic katowic to moze polecisz mi jakies studio... i czy to oni cie znalezli czy sama sie zglosilas?

żartujesz chyba? Kto Ci takich głupot nagadał? Wiele jest modelek, które nie zgadza się w ogóle na pozowanie nago, mają to w UMOWIE i nigdy nago nie pozują :o Myślisz, że ja, w wieku 12 lat pozowałam nago? :classic_cool: :o🖐️

Gość misiasiaaaaa
ej no to był podszyw nie chce nago !!!! po prostu chcę mieć ładne zdjęcia... profesjonalne..więc sądzę,że muszę jakiemuś fotografowi za to zapłacić no nie? :P nie ma nic za darmo .. chyba,ze sie mylę, kompletnie sie nie znam jak to tam jest na tych sesjach

Gość misiasiaaaaa
chciałabym..ale sądzę,że od czegoś trzeba zacząc... no i wydaje mi się,że najlepiej od prodesjonalnych zdjęć aby potem je gdzieś umieścić itp

możesz znaleźć takich np na maxmodels.pl najlepiej jak masz swoje jakieś ciekawe zdjęcia to załóż po prostu tam konto

Nie mam pojęcia. Mi zrobili zdjęcia za darmo (profesjonalnie). Poszłam na jakiś casting, wygrałam go, oni mi zrobili sesję , później miałam jeszcze kilka i rodzice kazali mi to przerwać, bo "szkoła jest najważniejsza" :O:P Teraz zamierzam spróbować na nowo, tyle, że ja chcę zostać modelką a nie fotomodelką , więc aby im się pokazać żadnych zdjęć profesjonalnych nie muszę mieć, mogą być nawet zrobione przez mamę:D

Gość misiasiaaaaa
ja sie na modelke nie nadaje :( ale podobno mam ładna buzie i jestem fotogeniczna .. znajomi mowia zebym sprobowala ale mi brak pewnosci siebie

Gość foto-graff
Ja robię artystyczne zdjącia bez oplaty. Ale tylko nago. Za ubrane trzeba zapłacić.

Gość misiasiaaaaa
chodzi o figurę.. nie jestem gruba..ale nie jestem idealnie szczupła jak te modelki na wybiegach .. sama rozumiesz. dlatego nie wyobrazam sobie siebie jako modelki na wybiegu .. ale za to sesje w plenerze, spódniczki jakies itp to jasne..

Gość foto-graff
Akt w plenerze to moja specjalność :)

Gość misiasiaaaaa
założę stronkę na maxmodels.pl :)

Gość Ewikawww
a jakie ma wymiary jak moge spytać? bo ja mam ten sam dylemat co ty:) ale skoro pierwsza spytałam, to tez jako pierwsza podam swoje: wzrost:173cm waga:50kg biust:80 pod biustem 70 talia 63 biodra 88

Gość misiasiaaaaa
powiem ci ,ze nie znam dokladnie swoich wymiarow.. ale widze,ze jestes bardzo szczupla i mysle,ze nadajesz sie na modelke :)

Gość Ewikawww
jak byłam spytać u mnie w mieście (Katowice) u fotografa o sesje takiego zwyczajnego co foty robi do dowodu albo jakieś pseudo sesje, to mi wyskoczył z 400zł także nie opłaca się, lepiej zrobić sobie zdjęcia za pozowanie nawet u profesjonalisty i za darmo.