Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helphelphelp

Pomocy!!! Jak rezerwujecie pokoje na wakacje??

Polecane posty

Gość helphelphelp

mam taki dylemat, otoz chcialabym w niedlugim czasie wybrac miejsce urlopu itp. Trzeba będzie zamowic pokoj. Ale... Jak dac do zrozumienia, ze chodzi mi o pokoj dwuosobowy z jednym podwójnym łozkiem? :P Nie chce wyladowac z chłopakiem w pokoju z dwoma łozkami...

Gość helphelphelp
podnoszeee

Gość helphelphelp
no co, moze wam to wszystko jedno czy bedziecie spać z facetem czy 2 metry od niego? :P bo mi nie...

Gość i co to za kłopot
zwyczajnie mówisz, 1 pokój 2 osob z jednym łóżkiem co za problem

Gość o rany rany rany
Nie wstydzisz się sypiać z facetem, a wstydzisz się poprosić o dwuosobowe łózko? Nie rozumiem...

Gość helphelphelp
No bo to głupio brzmi, a jak mi babka w biurze podróży zarezerwuje już na dwa łóżka to co mam tak chamsko sprostowac: ale poproszę koniecznie jedno łóżko- weźmie mnie za jakąś niewyżyta :P A nie da się prosic jakos inaczej? Poza tym co byście zrobili jakby powiedzieli, że w tym hotelu nie ma takich pokojow? Szukać dalej?

Gość mxkdsvnkiW
ile ty masz lat dziecko???

Gość o rany rany rany
zawsze możecie złączyć łóżka - co za problem. Zresztą nie wiem, czy na wycieczkach dają w ogóle pokoje z łóżkiem dwuosobowym. Ja radziłabym ci zapytać przy rezerwacji, niby mimochodem, czy łóżka są pojedyncze , czy podwójne.

Gość ja z chlopakiem bylam
już 4 razy na wakacjach i zawsze zamawialiśmy pokój dwuosobowy, nie mowilismy nic o łóżku. W każdym pokoju było łóżko dwuosobowe i jedno jednoosobowe. Spaliśmy na dwuosobowym a to male bylo wolne. Na pewno bedzie w pokoju dwuosobowe lozko wiec sie nie martw

Gość helphelphelp
Nie rozumiem pytania o wiek, mam 21 lat :O Do tej pory zazwyczaj jeździlismy pod namiot albo na dzialke wiec nie bylo tego problemu :P A wczesniej jeszcze bylam kilka razy z kolezankami na wycieczkach z biura podróży i zawsze dawali nam pokoje z dwoma łózkami oddzielnymi i nie było jak juz ktos wczesniej wspomniał podwójnego łózka :O poza tym były tak poustawiane, ze nie daloby rady ich złączyc....

Gość helphelphelp
podnosze

Gość helphelphelp
ok, a myślisz że to moze zostac odebrane dziwnie? nigdy nie jechałam do hotelu z facetem dlatego nie wiem jak organizatorzy reagują na takie prosby :P nie wiem czy ludzie proszą wprost o pokój z podwojnym łózkiem... tak czy inaczej chyba wolałabym takie sprawy załatwiac przez telefon niz np. na żywo w biurze podrozy :P

Ja po prostu dzwonię i mówię: Chciałabym zarezerwować pokój dwuosobowy z podwójnym łóżkiem i łazienką. I nie uważam że to obciach.

Gość helphelphelp
Lily Alen- to dobre wyjscie, zwlaszcza gdy sie dzwoni przez telefon, ja sie jednak obawiam ze bedziemy musieli zalatwiac te sprawy bezposrednio w biurze podrózy :(

To co za problem? :D Przecież osoba w biurze podróży nie wie na jakim jesteście stadium związku :D I myślisz że coś będzie ją to obchodziło?

Gość bez przesady kochani
akurat jak ja jezdzilam z biurem podrozy to sie pytali, czy podwojne lozko czy 2 jednoosobowe:)

Gość umre chyba
:-0 chcialabym miec takie problemy :-0

Gość kiciaaaaa
ja pierdziele to normalne ze sie okresla czy z podwojnym czy z 2 lozkami ja nie rozumie w czym problem

Gość kiciaaaaa
p.s. pracuje w hotelu z zasady sie daje lozka osobne - bo nie wiadomo kto przyjedzie czy para czy brat i siostra dlatego zawsze nalezy okreslac rodzaj pokoju nikt sie dziwnie nie popatrzy patrzy sie dziwnie tylko na 2 panow ktorzy chca podwojne lozko tudziez na kobitki dwie ;)

Gość helphelphelp
nie śmiejcie sie, wiem ze jestem troche przewrazliwiona :P ale tyle razy sie wstydu najadlam, np. jakis czas temu robilismy zakupy, moj facet przymierzał spodnie, wiec weszłam z nim do przymierzalni. Od razu zaznaczam, że niczego zdrożnego nie robilismy :P Przy kasie ekspedientka z dziwnym uśmieszkiem spojrzała na mnie i spytała czemu weszlismy do przymierzalni we dwoje, bo "tak nie wypada" :O zrobiłam sie czerwona jak burak mimo iz nie mialam niczego na sumieniu... Wiec teraz widzicie ze wszedzie boje sie dziwnych spojrzen :P

Gość hgfggggf
przeciez łózka mozna połączyć. poza tym naszla mnie taka mysl: dziewczynio nie abdz taka puszczalska i nie dawaj tak temu swojemu facetowi bo sie szybciej znudzi toba i kopnie cie tylek. szanujcie sie troche, to ejst szokujące co sie teraz dzieje, jakie latwe sa te dziewczyny. ja bym mogla jechac z chlopakiem na wakacje, wspolny pokoj, ale bez przesady, takie dawanie dvpy, nie szanowanie sie w ogole, ejszcze tego bedziesz zalowac.

Gość hgfggggf
no wlasnie, dobrze ktos napisal nie wstdyzi sie z nim sypiac a wstydzi sie porpsic o pokoj z jednym lozkiem. albo jeszcze inne lepsze laski: wstydza sie puscic bąka przy chlopaku, ale dvpy dawac mu sie nie wstydzą. glupota i zdeprawpwanie dzisiejszych dziewczyn siegnela dna

Gość Una00
Ja korzystam z aplikacji. Dla mnie tyo nabardziej wugodne

Gość Ulcia99
Fajny pomysł z aplikacją - warto spróbować. Do tej pory głównie rezerwowałam wyjazdy na netholiday. Staram się trzymać sprawdzonych rozwiązań. Ale sam pomysł mi się podoba. Zbliża się “majówka”więc pewnie wypróbuję.

Gość SweetUlcia
Fajny pomysł z aplikacją - warto spróbować. Do tej pory głównie rezerwowałam wyjazdy na netholiday. Staram się trzymać sprawdzonych rozwiązań. Ale sam pomysł mi się podoba. Zbliża się “majówka”więc pewnie wypróbuję.