Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkk_k

W którym m-cu Waszym dzieciom zaczęły rosnąć włosy?

Polecane posty

Gość kkk_k

Pytanie jak w temacie. Moja córka kończy 9-ty miesiąc i jest prawie łysa, ma tylko troszkę włosków, które zostały jej po porodzie i się nie wytarły.. No i nic się nie dzieje.. Zastanawiam się czy to normalne bo w okół widzę głównie niemowlaki z bujnymi czuprynami. Napiszcie jak było w przypadku Waszych dzieci, kiedy nastąpił ten moment, że zauważyłyście, że ich włosy rosną..??

mój sie urodził z długimi kreonymi włosami i tak mu zostało ale sa dzieci co długo nie rosna zanm takie dziecko co ma 1,5 roku dziewczyna i łysa

Gość grtyy
mojej córce zaczęły włosy rosnać tak po 1,5 roku dopiero.Teraz ma 4 lata,grube i do pasa:) nie martw się

moja urodziła się kudłata, po 3 miesiącach jej wszystkie włosy wypadły a od 3 tygodni rosną jej nowe :)

Gość kkk_k
meaaa - a ile miesięcy ma teraz Twoja córka?

Gość kkk_k
hop

Gość fgggstre
moja ma 1,5 roku i tez jest prawie lysa:( czekam w koncu kiedy zaczna jej rosnac wloski

Moja urodziła się z włosami, które jej się wycierały do 4go miesiąca.Od ok 4go miesiąca zaczęły rosnąć szybko. Teraz ma 6,5 i ma poro włosia (oraz wytartą potylicę ;))) ). A, że jest jasna blondi, toi tak słabo widać ;)

moj jak sie urodzil to mial krotkie wlosy w dodatku jasniutkie to wszyscy sie przygladali czy on nie jest lysy :D teraz ma rok i miesiac i z tylu m a dluzsze, na czubku ma dluzsze a z bokow krociotkie :O tez sie zastanawiam kiedy mu ten bok zacznie rosnac bo gore juz bede musiala podciac bo do oczu zaczynaja dochodzic