Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musicie to zobaczyć to straszn

SZOK!

Polecane posty

Gość nie pomożesz mu
o co tam chodzi?Bo ja z tego bęlkotu nic nie rozumiem:O

przecież są napisy...

a wy jak myślicie,to może być prawda? Już sama nie wiem co mysleć...

Gość nie pomożesz mu
ale przecież tam nie mówią nic konkretnego:O trochę o trumnach,o jakichś organizacjach...przebrnełam przez 2 minuty i dla mnie nie ma sensu oglądać dalej.

Gość Zajebista Dama
o co chodzi w tym filmiku????

Gość nie pomożesz mu
Pewnie tylko autor wie...

To było mętne. Chodzi o to, że tak jak w USA chca wszędzie sprzedawać żywność modyfikowaną genetycznie i zakazać stosowania witamin i minerałów. zwierzęta na jaedzenie maja być obowiązkowo faszerowane antybiotykami i hormonami. Dalej to bełkot o teorii spisku i likwidacji 90% populacji ludzkiej przez zagłodzenie i choroby wywołane brakiem dostepności do witamin i minerałów. Kodeks przywraca 7 z 12 substancji zakazanych na całym swiecie uznanych za bardzo szkodliwe (dodawanych do jedzenia). Jest to kodeks zrobiony pod producentów trucizn, którzy sprzedają ta na cały swiat, a firmy są moze ze 3 więc widać, że chodzi tu o zyski idące w setki miliardów dolarów. Fak jest taki, że w USA całe mięso jest nafaszerowane antybiotykami i hormonami. Prawie cała kukurydza i inne zboża są GMO. Amerykanie mutują :D Jak ktoś u nich wyglada jak Liszowska, to jest anorektykiem :D Gdyby ktoś w Polsce chciał wprowadzić taki kodeks, to trzeba by postawić rząd i posłów przed trybunałem stanu, a także oskarzyć o zbrodnie przeciwko narodowi Polskiemu. Obejżyjcie film "Świat według Monsanto" moze on wam przybliży problem. Monsanto to firma ktora jest najwiekszym na świecie producentem pestycydów, zywności GMO, hormonow dla zwierząt. czyli spece od trucia zywności. Dodam, ze produkują równiez bron chemiczną masowej zagłady. Słynny "Agent Orange" uzywany w Wietnamie do niszczenia na dziesiatki lat całej roślinności to także wynalazek Monsanto. Ta firma fałszuje wyniki badań i wprowadza do obrotu substancje, co do których były w badaniach komisji zdrowia wątpliwości, albo zostało wykazane, ze są szkodliwe. Te osoby które stanęły na drodze Monsanto zostały zwolnione. Monsanto jest popierane przez Rząd USA i przekupują amerykańską komisje zdrowia. Mają olbrzymie wpływy na całym swiecie. Nawet w UK doprowadzili do zwolnienia znanego naukowca, jak chcieli tam wprowadzić GMO. W firmie Bayer prezesem jest były hitlerowiec, ktory tak samo ma doświadczenia z bronią chemiczna i doświadczeniami na ludziach w czasie wojny. Przypominam, ze firma Bayer juz kilka razy wypuściła na rynek leki które zabijały ludzi. Paracetamol który handlowcy określają jako bezpieczny i lepszy od aspiryny w rzeczywistości jest silną trucizną. W małych dawkach jego działanie jest niezbyt szkodliwe. natomiast w duzych prowadzi do trwałych uszkodzeń i martwicy tkanek w narządach - jednak nie znajdziecie tego w zadnej ulotce. Wiadomo, ze ludzie mają skłonność do jedzenia pigułek bez recepty jak cukierków.

Gość ja sie nie zgadzam na chemie i
to niezle :o