Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralowapanienka

Jak sie zachować?

Polecane posty

Gość koralowapanienka

Ide sobie ostatnio przez miasto , a tu patrze idzie mój chłopak z jakąś laską .Śmieją sie, gadaja , gestykulują. Podeszłąm i sie przywitałam. A on do mnie, że to jego znajoma co mieszka na stałe w Danii, a przyjechałą tylko na pare dni i przyszła do niego bo nie miala co z czasem zrobic ,a znaja sie juz sporo czasu. Ja bylam na zakupach a za godzine mialam zajecia wiec grzecznie sie z nia pozegnalam , pozyczylam udanego wypoczynku chłopakowibuzi i poszłam. Wieczorem byl z nia w ich knajpce na piwie i podobno sie rozeszli do domow. A jaka ja mam pewniesc co oni robili przez caly dzien skoro dopiero na anstepny dzien rano zadzwonil;/;/

Gość kamsi kamsi kamsi kamsaaaaa
nie masz zadnej pewnosci albo ufasz albo nie.ale ciezko tu ufac nie wierze w takie znajomosci:/

Gość koralowapanienka
ufam mojemu chłopakowi ale ta laska tak do niego sie usmiechala , ze makabra. Zaczeli wspominac przy mnie jakies stare czasy, jakies zdarzenia , które mialy mesjce z 5 lat temu wiec sie pozegnalam i poszlam, a teraz zaluje bo moglam sobie odpuscic zajecia i powiedziec , ze moge im potowarzyszyc;/

Gość niski poziom energii
nie pokazuj chlopakowi ze jestes taka zazdrosna, powinno byc odwrotnie jak juz

Gość Maja_.
Nie, nie powinnas im "towarzyszyc". Pamietaj, ze nie bylas z chlopakiem przez cale jego zycie. Przed toba takze zyl, mial znajomych, kolezanki. Ma wiec wspomnienia i ma prawo sie z dawnymi znajomymi spotykac. Z dziewczynami tez. Albo mu ufasz, albo nie. Jezeli nie - to po co taki zwazek ciagnac? A poza tym, juz tak po babsku...nigdy nie pokazuj facetowi, ze jestes o niego zazdrosna. A juz na pewno nie rob tego przy zadnych znajomych. Bo zacznie sie ciebie wstydzic.