Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pimenta

Co kupić świeżej mamie na 30 urodziny?

Polecane posty

Gość Pimenta

Cześć, potrzebuję wsparcia w wyborze prezentu dla mojej starczej siostry. Tydzień temu urodziła drugie dziecko, a za tydzień kończy 30 lat. Czy mogłybyście podrzucić mi jakiś pomysł na wyjątkowy prezent? Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam!

zestaw kosmetyków regeneracyjnych po ciąży. karnet do spa itp

Gość grtyy
coś dla niej co nie ma zwiazku z tym,że dziecko urodziła.Niech nie czuje sie jak inkubator.

Gość przecież to jej urodziny
więc nie rozumiem co do rzeczy ma fakt że urodziła. Czy kobieta po porodzie przestaje być samoistnym człowiekiem i staje się automatem do obsługi dziecka. ja bym się wkurwiła na prezent związany z dzieckiem. z takim podejściem to może kup jej karton pieluch

Gość grtyy
chyba autorce chodziło bardziej o to,że nie zafunduje mamie z noworodkiem wyjazdu np albo coś podobnego.Tak myślę. ale masz rację,też strasznie sie wkurzyłam jak na ur dostałam cos co w zasadzie dla dziecka było,nie dla mnie

Gość grtyy
może coś z biżuterii,może kosmetyk ,tylko nie jakiś wyszczuplajacy,na celulit albo rozstepy:o,może po prostu piękny kwiat,bieliznę.

dla siostry najlepiej cos kobiecego, ale nizwiazanego z macierzynstwem, bo to jej urodziny, czyli: fajne kosmetyki, perfumy, jakis ciuszek, bizuteria... ale jesli pierwszy raz zobaczysz jej dziecko to dla niego tez wypada cos przyniesc, chocby mala grzechotke czy jakis ciuszek.

KUp coś, co będzie tylko dla niej jako dla kobiety a nie dla matki. :) Pobyt w spa (może wspólnie z Tobą) będzie dokonałym pomysłem ;)))

Gość u mnie meska
fikuśna bieliznę

Gość mamadwojeczki
Cos dla niej, nic zwiazanego z dzieckiem :) Moze jakies kosmetyki albo kup jakis karnet na wypad, chociaz wllasciwie malenstwo ma tydzien to pewnei bez niego ruszyc sie nie moze, wiec kup cos na dluzsza mete