Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z syfu

ludzie, jak ja nienawidzę swojego domu!

Polecane posty

Gość dziewczyna z syfu

i to nie w sensie domu - rodziny, ale w sensie domu - domu. budynku, mieszkania... do szału mnie on doprowadza! nie to, żebym była jakąś pednatką, ale ten syf który tam ciągle panuje przyprawia mnie o mdłości! 3 x dziennie latam ze szmatą i miotłą, atam ciągle syf! wiecznie brudna podłoga, wiecznie brudne talerze w zlewie, pełno brudnych garnków na kuchni, sól rozsypana na blacie, rozlana herbata, w lodówce spleśniała kiełbasa, wiecznie brudna wanna, w której strach się wykąpać, umywalka wiecznie uwalona mydłem i pastą do zębów, na korytarzu porozwalne buty, na ścianach grzyb, na dywanach psia sierść, na podwórku butelki, śmieci... kurwa, jak można tak żyć!!

Gość ło jezuuuuuu
mieszkasz tam sama??/

Gość nie pomożesz mu
No to nieźle...i Ty piszesz że nie w sensie rodziny?A kto rozsypuje tą sól i wylewa herbatę?Może zwróć uwagę domownikom żeby przyłożyli się do porządków.

Gość nie pomożesz mu
Z tego co piszesz to banda brudasów u z Tobą mieszka.Dom tu niczemu winny.

Gość ło jezuuuuuu
proste ...talerze umyc, gary tez- zlew pusty i czysty, podloge wyszorowac, dywan wytrzepac, lodowke wyczyscic ze starych rzeczy itp itd...o matko o co ci chodzi...masz syf i nam sie zalisz...jak wyhodowalas sobie splesniala kielbase to do kogo pretensje???

Gość dziewczyna z syfu
wszędzie pełno gratów, masa niepotrzebnych rupieci, mamy garaż, a samochód na podwórku stoi, bo w garażu miejsca nie ma! moi rodzice zbierają dosłownie wszystko! od pudełek po margarynie po znaki drogowe! żal im cokolwiek wyrzucić, bo "może kiedyś się przyda"... :(

Gość dziewczyna z syfu
do nich nic nie dociera!! nie mieszkam sama, tylko z rodzicami! wracam ze szkoły i pierwsze co to zakasam rękawy do mycia naczyń, bo nawet nie ma w czym sobie herbaty zrobić. mieszkamy w trójkę, a w zlewie potrafi być 15 brudnych kubków. bo ojciec wypije kawę, i zamiast kubek za sobą umyć to nie - do zlewu, a na herbatę weźmie sobie czysty. gadanie nic do nich nie dociera :( obydwoje siedzą w domu, są na rencie, a nic nie robią! oprócz syfu.

Gość ło jezuuuuuu
no o faktycznie przesrane masz...a nie mozesz z matka pogadac i wytlumaczyc jej ze taki syf jest okropny?????

Gość nie pomożesz mu
Moze wyjedź gdzieś na 2 tyg.jak utoną w tym syfie to w końcu może przejrzą na oczy.

Gość dziewczyna z syfu
ja już nawet nie mam siły do nich gadać :( codziennie przychodzę ze szkoły i jest to samo :( jak im coś tylko wspomnę na ten temat to słyszę: "w moim domu jestem i będę robić co mi się podoba, pójdziesz na swoje to będziesz się rządzić..." no i jak z nimi gadać :O a mi się wszystkiego odechciewa w takich warunkach. jeść, myć się, spać... wszystkiego.

Gość dziewczyna z syfu
jakbyście zobaczyli nasz dom, to byście pomyśleli, że to jakaś melina, gdzie pijaki sobie burdy robią...

Gość wspolczujeeee
co to za rodzice? :|

Trochę Cię rozumiem, bo u mnie też jest w jakimś stopniu podobny problem, ale chyba nie w aż takim. Po prostu denerwuje mnie to, że wysprzątam dom na błysk, a następnego dnia znów bałagan, wszystko pozawalane. Uwierzcie, sprzątać się odechciewa. Poukładam wszystkie naczynia na suszarce tak jak powinny leżeć, a matka następnego dnia będzie zmywać i powrzuca wszystko razem, szklanki z łyżkami, widelcami, kubkami, talerzami... :O

Gość dziewczyna z syfu
no właśnie jeśli chodzi o samych rodziców i ich stosunek do mnie, to nie mogę złego słowa w sumie powiedzieć, bo są wporządku. nie czepiają się o pierdoły, nie robią głupich jazd, na wiele mi pozwalają, chwalą za naukę, mam kasę na "zachciewajki", mogę na nich liczyć, mogę o wszystkim porozmawiać, nie wyśmiewają moich młodzieńczych problemów... generalnie są ok. tylko ten syf :( ........

Gość errror
podnosze bo lubie czytac o syfiarzach